Teflonpannun puhdistaminen naarmuttamatta

Hellävarainen liesisieni ei naarmuta teflonkattiloita ja -pannuja.

Teflonpannut ja -kattilat kannattaa puhdistaa hellävaraisesti, jotta pinnoite ei vahingoitu. Huomioimalla nämä asiat pidennät teflonpannujen käyttöikää.

Pinnoitettujen teflonkattiloiden ja paistinpannujen tiskaamisessa kannattaa olla huolellinen. Tiskaamiseen ei kannata käyttää karheita sieniä tai harjoja. Hellävarainen liesisieni sopii pinnoitettujen pannujen ja kattiloiden tiskaamiseen eikä naarmuta niiden pintaa. Leveällä sienellä tiskaaminen käy nopeasti.

SINI-vaihtopäätiskiharjaan on saatavilla teflonille erityisen hellävarainen luonnonharjaksesta valmistettu vaihtopää. SINI-tiskiharjaan sopivat vaihtopäät:

SINI-vaihtopäätiskiharjat ja vaihdettavat wc-harjan päät ovat vuosien saatossa säästäneet muovijätettä jo yli 450 tonnia.

Älä naarmuta teflonkattilaa pilalle

Liian karhealla sienellä hankaaminen voi narmuttaa pintaa ja tehdä kattilan, paistinpannun tai kakkuvuoan käyttökelvottomaksi. Karhunkielet ja muut hankaavat sienet kannattaa unohtaa.

Teflonpannuun ruoka ei tartu kiinni herkästi, mutta maitopohjaiset puurot ja kastikkeet voivat palaa pohjaan kiinni. Liesisienen pinta puhdistaa teflonpannun hellävaraisesti, mutta tehokkaasti.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *