Hanan, roska-astian ja pienten kolojen puhdistaminen

Nysväri on kapeiden kolojen ja rakosten puhdistamisen täsmäharja, jolla voi puhdistaa hanojen ympärykset, pesualtaiden pienet koloset, roskavaunun urat ja uunin pienet raot.

Keittiössä, kylpyhuoneessa ja WC:ssä on useita pieniä rakoja ja koloja, joiden puhdistaminen on haastavaa. Näillä välineillä selviät pienten rakojen puhdistamisesta helposti.

Keittiö- ja WC-hanan puhdistaminen

Hanojen ympärille jää usein vettä, joka kuivuessaan jättää pintoihin hankalasti irrotettavaa kalkkia. Hanan ympärystä kannattaa kuivata keittiöliinalla tai kylppäriliinalla.  Pinttyneen lian irrotukseen tarvitaan sientä tai harjaa. Supersienen karkea puoli irrottaa likaa ja pehmeä puoli kuivaa sekä kiillottaa. Nysväri on uusi kapeiden kolojen ja rakosten puhdistamisen täsmäharja. Sillä voi puhdistaa hanojen ympärykset ja pesualtaitten pienet koloset. Nysväri käy myös tiski- ja pyykinpesukoneiden tiivisteiden puhdistamiseen.

Pienten kolojen ja rakojen puhdistamisen täsmävälineet ovat Nysväri, Supersieni ja SINI-vaihtopäätiskiharja, jolla onnistuu myös altaiden puhdistaminen. Viimeistely ja kuivaaminen tehdään mikrokuituliinalla.

Roska-astian urat

Roska-astian reunat likaantuvat herkästi ja kaipaavat säännöllistä puhdistamista. Nysvärin kapeampi pää sopii myös pienempiin rakoihin ja pitkän varren avulla ulottuu myös aivan kaapin perälle. Nysvärin päässä olevan koukun avulla voi nostaa tai vetää pidemmälle pudonneet roskat tai keittiöliinat. Puhdistamisen jälkeen pinnat kannattaa vielä pyyhkiä ja kuivata keittiöliinalla.

Nysvärin pitkän varren ansiosta harjalla ulottuu pesemään myös kapeat maljakot ja muut pienet astiat.

Lue lisää: Kahvinkeittimen puhdistus Nysvärin avulla

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *