Milloin on aika vaihtaa tiskiharja?

Puhdas tiskiharja on hygieeninen ja puhdistaa tehokkaasti.

Milloin viimeksi vaihdoit tiskiharjan? Tiskiharjan puhtaus on tärkeää, sillä siinä olevat bakteerit saattavat jäädä astioihin, jos ne huuhtelee ja kuivaa huolimattomasti. Näillä keinolla varmistat, että tiskiharjasi on riittävän puhdas.

Tiskiharja tulee vaihtaa uuteen, kun harjakset ovat kuluneet tai likaiset. Tiskiharjan harjakset kuluvat käytössä ja menevät kulumisen myötä usein myös lyttyyn. Mikäli harjakset eivät ole kunnossa, saattaa tiskiharja naarmuttaa astioita kuten paistinpannuja ja herkkiä laseja.

Tiskiharjalla ei ole yhtä oikeaa käyttöikää, koska eri talouksissa tiskataan eri tahtiin: joissakin päivittäin kaikki tiskit ja toisissa tiskikone hoitaa melkein kaiken. Toisaalta tiskiharja voi kulua yhtä paljon, vaikka sillä pesisi pelkästään paistoastiat, sillä kuumat rasvaiset pannut ja kattilat kuluttavat harjasta eniten.

Tiskiharjan peseminen astianpesukoneessa

SINI tiskiharjat voi pestä astianpesukoneessa. Astianpesukoneessa saa tiskiharjasta puhdistettua siihen jämähtäneen taikinan tai rasvan sekä harjakset värjänneen marinadin. Pesun jälkeen harja on jälleen käyttökunnossa. Mikäli astianpesukonetta ei ole, niin SINI tiskiharjat kestävät myös keittämisen. SINI tiskiharjoissa on vaihdettavat ja irrotettavat harjaspäät, jolloin kattilassa voi puhdistaa keittämällä pelkän tiskiharjan harjasosan. Pesu pidentää tiskiharjan käyttöikää niin kauan, kun harja lähtee pesussa puhtaaksi ja kunnes harjakset kuluvat.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *