Uusi helppo tapa tiskata – ota avuksi tiskikaveri

Tiskikaveri helpottaa tiskausta ja säästää astianpesuainetta.

Kädet ovat usein märät tai likaiset, kun haluaisit tiskata yhden veitsen tai pannun pikaisesti, eikä silloin aina viitsisi ottaa astianpesuainetta esille kaapista. Joskus tiskauksen lomassa tarvitsisi myös lisää astianpesuainetta, jos lika on tarttunut tiukkaan kiinni. Onko sinulla tapana lorauttaa astianpesuainetta purkista turhan runsaasti? Pöydällä säilytettävä tiskikaveri helpottaa tiskausta ja säästää astianpesuainetta.

Kaikkia astioita ei voi laittaa astianpesukoneeseen

Suurin osa astioista kestää konepesua, mutta joukossa on myös astioita, jotka on hyvä pestä käsin. Jonkin astian, veitsen tai pannun haluaa myös ehkä pestä käsin, jottei se vie tilaa astianpesukoneessa ja sen saa heti takaisin käyttöön. Kaikissa keittiöissä ei myöskään ole astianpesukonetta. Käsin tiskataan usein myös mökillä, asuntoautossa ja leirintäalueella, jonne ison astianpesuainepullon vieminen voi tuntua turhalta.

Uusi helppo tapa tiskata

Tiskikaveri nopeuttaa tiskausta ja säästää astianpesuainetta. Usein astianpesuainetta tulee lorautettua turhan reilusti. Tiskikaveri on pöydällä säilytettävä tiskiaineen annostelija, joka säästää astianpesuainetta. Tiskikaverin käyttö on yksinkertaista ja vaivatonta: Lisää pesuainekippoon tiskiaineliuosta (osa tiskiainetta ja osa vettä) lähes täyteen. Paina kansi paikoilleen ja tiskikaveri on käyttövalmis. Painamalla kantta kevyesti päältä tiskiharjalla, tiskikaverin kannen päälle nousee pesuainetta, jota samalla tarttuu tiskiharjaan sopiva määrä. Tällä tavoin on helppo ottaa hieman lisää astianpesuainetta tiskauksen aikana tai tiskata pikaisesti jokin yksittäinen astia tai veitsi.

Lue lisää: Älä pilaa siivousliinaa – pyyhi vaikea lika kertakäyttöliinaan

Kommentit:

 1. Tiskikaveri vaikuttaa kätevältä.
  Pitää vinkata kauppiaalle, että hankkisi kauppaan. Hankinta sitä kautta.

 2. Tuotekehitysidea: sama tuote seinään kiinnitettävänä, toimisi samaan tapaan kuin automaattinen käsidesiannostelija, ei tarvitse irrottaa otetta tistiharjasta tässäkään mallissa eikä vie pöytätilaa 🙂

  1. Hei,
   Tiskikaverin idea on siinä, että sitä voi käyttää tiskauksen aikana ilman, että irrottaa otettaan tiskiharjasta tai tiskattavasta astiasta. Tämä tekee tiskauksesta todella kätevää ja nopeaa, kun tiskauksen lomassa voi ottaa lisää astianpesuainetta esim. rasvaiseen kattilaan.

 3. Minulla on pitkään ollut tiskiaineella täytetty pumppupullo tiskipöydällä. Tippa tiskiainetta riittää pitkälle. Oikeastaan pulloja on kolme, käsisaippua, tiskiaine ja yleispesuaine. Siistiä ja kätevää!

 4. Onpa kätevä uutuus. Kun tulee vähän tiskiä kerralla ja heti ne pesen pois.

Näytä kaikki kommentit

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *