(4 tuotearviota)

5,50 

SINI Tiskikaveri on pöydällä säilytettävä tiskiaineen annostelija. Käyttämällä tiskikaveria säästät pesuainetta. Tiskikaverin käyttö on yksinkertaista ja vaivatonta: Lisää pesuainekippoon tiskiaineliuosta (osa tiskiainetta ja osa vettä) lähes täyteen. Paina kansi paikoilleen ja tiskikaveri on käyttövalmis. Painamalla kantta päältä tiskiharjalla tai sienellä tiskikaveri annostelee halutun pesuainemäärän.

Tuotenumero(t): 3962

EAN: 6423800039621

Hoito-ohje

Lisää pesuainekippoon tiskiaineliuosta (osa tiskiainetta ja osa vettä) lähes täyteen. Paina kansi paikoilleen ja tiskikaveri on käyttövalmis. Painamalla kantta päältä tiskiharjalla tai sienellä tiskikaveri annostelee halutun pesuainemäärän.

Koko

Halkaisija 9,5 cm

Materiaali

Polypropeeni

Kierrätysohje

Tiskikaveri – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

4 arviota tuotteelle

Tiskikaveri

 1. titityy (varmistettu kirjoittaja)

  Miehen mielestä täydellinen, on kuulema tehnyt tiskauksesta paljon helpompaa! Minun mielestäni myös tosi hyvä tuote, mutta esteettistä silmää tämä tuote ei kyllä hirveesti hivele. Silti suosittelen ehdottomasti!

 2. Ilona

  Tiskikaveri on kätevä, ja säästää astianpesuainetta käsin pieniä astia- tai aterinmääriä tiskatessa. Tiskarilla on kuitenkin taipumus vaeltaa tiskipöydällä. Tiskikaveri olisi täydellinen, mikäli sen pohjassa olisi nihkeät liukuesteraidat, esim. samaa materiaalia kuin loistavassa Forma -kuivaustelineessä.

  • Elina/Sinituote

   Hei Ilona!

   Kiitos palautteestasi, välitän ideasi tuotekehitykseen.

 3. Taina

  Pidän tiskiaine + vesi liuosta suihkupullossa, toimii!

 4. Tarja

  Huipputuote, joka helpottaa uskomattoman paljon käsitiskausta. Lisäksi säästyy tiskiainetta. Koko suvun naiset ja kaikki ystävät, joille olen kertonut tuotteesta on ostaneet kotiin ja mökeille ja joululahjoiksi.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Keittiö

Ostetuimmat tuotteet