Juomapullon peseminen

SINI Sporttipulloharjan pitkän varren ja pyöreän harjaspään avulla juomapullo on helppo pestä.

Juomapullo alkaa haista pahalta helposti, jos sitä ei pese päivittäin ja kuivata asianmukaisesti. Oikein pestynä juomapullo säilyy puhtaana ja hajuttomana pidempään.

Hajujen välttämiseksi juomapullo kannattaa tyhjentää ja pestä päivittäin lämpimällä vedellä ja tipalla astianpesuainetta. Pesuun käy myös siivoussooda. Laita pulloon ison ruokalusikallinen siivoussoodaa. Kaada päälle varovasti lämmintä vettä. Odota puoli tuntia ja harjaa Sporttipulloharjalla juomapullo puhtaaksi.

SINI Sporttipulloharjan avulla puhdistat pullon bakteereista pohjaa myöten ja joustavat nailonharjakset myötäilevät pullon erilaisia muotoja puhdistaen sen jokaisen sopukan. SINI Sporttipulloharjan pyöreä harjas puhdistaa juomapullon reunat helposti ilman harjan pyörittelyä pelkällä edestakaisella liikkeellä. Kuivata juomapullo pesun jälkeen ylösalaisin kuivauskaapissa tai keittiöliinan päällä.

Pehmeä nailonharjas sopii kaikille juomapulloille

Lasista, alumiinista tai ruostumattomasta teräksestä valmistetuista juomapulloista on viime vuosina tullut trendikäs valinta, ja niitä kehutaan kemikaalittomuudesta ja siitä, ettei niistä irtoa juomaan makuja. Muovipullot taas eivät ole kummoisessa maineessa: niistä pelätään liukenevan juomaan ftalaatteja, bisfenoli A:ta sekä muita haitallisia aineita.

Liukenevia kemikaaleja suurempi ongelma juomapullossa on pesun puute. Harva muistaa pestä juomapulloaan päivittäin astianpesuaineella ja kuumalla vedellä sekä huolehtia, että pullo kuivuu asianmukaisesti. Juomapullot ja niissä oleva vesi eivät ole steriilejä, ja pullon suusta juominen lisää mikrobien määrää entisestään.

Oikein käytettynä muovinen juomapullo on hygieeninen ja turvallinen valinta – muistathan pestä ja kuivattaa juomapullosi päivittäin! Muovinen juomapullo kestää iskuja ja on kevyt kantaa mukana esimerkiksi harrastuksissa. Lasten käytössä se on myös lasipulloa turvallisempi vaihtoehtoehto.

SINI Sporttipulloharja toimii myös blenderin pesussa.

Kommentit:

Näytä kaikki kommentit

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *