Lapsen ruokailun jälkien siivoaminen

Pikasiivousliinoilla on helppoa pyyhkiä tasot ja tuolit ruokailun jäljiltä.

Syömään opettelevan lapsen ruokapaikan ympäristö on helppoa pyyhkäistä puhtaaksi jokaisen ruokailukerran jälkeen pikasiivousliinojen avulla. Ruokatahrat ja roiskeet lähtevät parhaiten tuoreeltaan pyyhkien. Hajusteettomat, Allergia-, iho- ja astmaliiton hyväksynnän saaneet kosteat pikasiivousliinat ovat nopea apu keittiön pöydän ja syöttötuolin putsaamiseen. 

Kaatuiko maito pöydälle? Pidä nopea apu käden ulottuvilla

Lasten kanssa ei voi välttyä juoman kaatumiselta pöydälle. Mitä nopeammin imukykyinen liina on saatavilla, sitä vähemmän maitoa tai muuta juomaa ehtii valua syliin ja lattialle. Pikasiivousliina imee kymmenen kertaa oman painonsa, noin desin, verran nestettä. Talouspaperiin verrattuna pikasiivousliina on kätevä siinä, että kestävän luonnonkuidusta valmistetun liinan voi puristaa kuivaksi, huuhdella ja viimeistellä pinnat puhtaaksi samalla liinalla. Liinaa voi käyttää uudelleen tiskirätin tavoin, ja kun liina on palvellut aikansa, voi sen kierrättää biojätteen mukana.

Marja- ja hedelmäsoseiden sekä puuron pyyhkiminen

Pikasiivousliinat ovat käteviä myös kasvis-, marja- ja hedelmäsoseiden pyyhkimiseen. Soseet eivät värjää parempia keittiöliinoja ja vältyt ruokamössön pesemiseltä keittiöliinasta. Puuro kannattaa pyyhkiä tuoreeltaan, sillä se jämähtää kuivuessaan kiinni pöytään ja lattiaan. Lattiat on helppo pyyhkäistä kostean moppiliinan avulla. Rikkasetti toimii hyvin myös pikakuivaimen kanssa, jolloin lattialta voi lakaista pudonneen ruoan lisäksi nesteen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *