Pikasiivousliinat helpottavat lapsiperheen arkea

Lapsiperheessä sattuu ja tapahtuu
Imukykyinen pikasiivousliina on nopea apu lapsiperheessä.

Lapsiperheessä sattuu ja tapahtuu, kun opetellaan ruokailua ja muita taitoja. Lapsiperheiden arkea helpottaaksemme kehitimme uudet hajusteettomat ja ihoystävälliset pikasiivousliinat, joiden avulla pikkuvahingot on nopeasti siivottu. Kokosimme käytännöllisiä vinkkejä arkeasi helpottamaan.

Syömään opettelevan lapsen ruokapaikan ympäristö on siivottava lähes jokaisen ruokailukerran jälkeen. Ruokaroiskeet lähtevät parhaiten tuoreeltaan pyyhkien. Hajusteeton ja kompostoituva heti käyttövalmis kostea pikasiivousliina on näppärä ja ekologinen tapa puhdistaa keittiön pöytä ja syöttötuoli. Heti käyttövalmis kostea moppiliina on nopea apu lattioiden pyyhkimiseen. Rikkasetillä voi lakaista kuivat muruset pöydän alta vaikka päivittäin – jollei kodissa satu olemaan lemmikkiä, joka hoitaa homman!

Mustikka ja muut marja-, vihannes- ja hedelmäsoseet värjäävät herkästi paremmat mikrokuituliinat. Pikasiivousliinojen avulla pyyhit likaisimmat tahrat ja vältyt muussaantuneen ruoan pesemiseltä keittiöliinasta. Mikrokuituisen keittiöliinan rakenne irrottaa tehokkaasti kuivuneenkin lian pöydästä.

Tahmaisten sormenjälkien pyyhkiminen

Vauvan ja taaperon kiinnostus kaikkeen uuteen ja ihmeelliseen on loputon. Pikasiivousliinalla on helppoa pyyhkäistä pöydät, tasot ja esimerkiksi kaukosäädin tahmaisista sormenjäljistä lapsen tutkimusmatkojen jäljiltä. Vauva kuolaa, kun suun lihakset ovat vasta vahvistumassa ja hampaita puhkeaa. Nopeampi saa olla puklausten ja lattialle kaatuneen maidon kanssa, jotka alkavat helposti haista, jos niitä ei heti pyyhi pois. Kostea pikasiivousliina on heti valmis lattialiina, joka asetellaan Monitoimimoppiin. Kertakäyttöisen mopin mukana eritteet on helppo heittää roskiin, eivätkä ne jää pyykkikoriin haisemaan. Heitä lika pois!

SINI Kostea Moppiliina on nopea apu
Hiekka, kura ja tahrat lähtevät helposti kostean lattiamopin avulla.

Lattioiden pikasiivous

Lapsiperheessä hiekkaa ja kuraa kantautuu kenkien mukana eteiseen – ja joskus muuallekin kotiin. Heti käyttövalmis kostea moppiliina on nopea apu helpottamaan kuraisten kengänjälkien pyyhkimistä. Kertakäyttöiset lattiamopit sopivat pienten vahinkojen välittömään pyyhkimiseen, mutta myös ylläpitosiivoukseen. Vauvan päiväunien aikaan ei aina viitsi ottaa äänekästä imuria esille. Onneksi kertakäyttömopilla saa nopeasti, kevyesti ja äänettömästi pyyhittyä niin villakoirat nurkista kuin hiekat eteisen lattialta, eivätkä ne kulkeudu ympäri kotia.

WC ja potta on helppo ja nopea pyyhkiä kostealla pikasiivousliinalla.

WC:n ja potan helppo puhdistaminen

Lapsiperheessä saattaa usein tuntua, että elämä tapahtuu wc:ssä. Pieniin neliöihin mahtuu paljon elämää ja uusien asioiden opettelua. Pinnat on nopeaa pyyhkäistä vaikka päivittäin kostealla pikasiivousliinalla. Myös roiskeiden, pikkuvahinkojen ja hammastahnan roiskeet saa pyyhittyä helposti ja nopeasti pikasiivousliinalla. Kiireisessä ja touhua täynnä olevassa lapsiperhearjessa nopea siivous on arkea helpottava asia ja lika lähtee helpommin pois tuoreeltaan. Ota tavaksi pyyhkiä wc:n pinnat säännöllisesti niin pinnat pysyvät puhtaina ja wc:ssä on miellyttävää asioida.

Vauvan hoitopöydän puhdistaminen

Hajusteettomat kosteat pikasiivousliinat ovat turvallinen valinta myös vauvan hoitopöydän pyyhkimiseen. Roiskeet hoitopöydän ympäriltä on nopeaa ja turvallista pyyhkäistä vaipan vaihdon yhteydessä, ja pyyhkiminen onnistuu vaikka yhdellä kädellä. Allergia-, iho- ja astmaliiton tunnuksen saaneet liinat ovat hellävaraisia ja jättävät miellyttävän tunteen myös käsiin, eivätkä jätä käsiin hajusteiden tuoksua.

Kosketuspintojen desinfiointi

Etenkin flunssakaudella voi olla tarpeellista ennaltaehkäistä bakteerien ja virusten leviämistä desinfioimalla yleisimmät kosketuspinnat. Desinfioivat pikasiivousliinat sopivat kosketuspintojen desinfiointiin ja hellävaraisilla liinoilla on myös Allergia-, iho- ja astmaliiton tunnus.

Lue lisää: Kosketuspintojen desinfiointi helposti, nopeasti ja hellävaraisesti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *