Tubetähti Mmiisas siivoaa SINI-välineillä

Vuoden some-vaikuttaja Mmiisas luottaa kiireisessä arjessa SINI-siivousvälineisiin.

Suomen vaikuttavimmaksi some-vaikuttajaksi valittu 24-vuotias tubettaja Mmiisas eli Miisa Rotola-Pukkila kertoo tubevideollaan uuden kotinsa siivouksesta. Kokosimme Miisan ajatuksia kodin siivoamisesta – koko video on katsottavissa YouTubessa.

Suositun tubetähden arki on usein kiireistä, joten kodin siivouksen ja pyykkihuollon täytyy olla sujuvaa ja nopeaa. Päivinä, jolloin videokuvaukset ja muut työasiat pitävät hänet kiireisenä, koti jää vähemmälle hoidolle. Vapaapäivänä Miisa laittaa kotia kuntoon, siivoaa ja viettää aikaa poikaystävänsä kanssa.

Miisa on hiljattain muuttanut asumaan yhdessä poikaystävänsä kanssa, joten arjessa täytyy sovitella molempien toiveita yhteen. Kierrättäminen ja kierrätysmuovista valmistetut siivousvälineet ovat Miisalle tärkeä asia. Miisa on innostanut poikaystävänsäkin kierrättämään. Muoviroskasta, kuten jugurttipurkeista ja shampoopulloista, valmistetaan Sinituotteen Kokemäen tehtaalla uusia, kestäviä siivousvälineitä.

Miisan uusi makuuhuone on zen-tila

Miisa on sisustanut makuuhuoneensa rauhoittumistilaksi. Tekstiileistä ja vaatteista lähtee paljon pölyä, joten pölyjen säännöllinen pyyhkiminen on tärkeää puhtaan sisäilman takia.

Pieniin koteihin ja opiskelija-asuntoon muuttavalle nuorelle Miisa suosittelee SINI-pikamoppia, jolla on helppoa puhdistaa kaikki kodin lattiat. Pikamoppi mahtuu ahtaisiin väleihin, sängyn ja huonekalujen alle eikä se vie säilytyksessä paljon tilaa. Pienessä kodissa siivoustuotteiden täytyy mahtua pieneen tilaan ja monikäyttöisellä välineellä voi siivota erilaisia kodin pintoja. SINI-pikamopilla puhdistuu kodin lattiat, katto ja seinät. Säädettävän varren ansiosta pikamoppia on helppo käyttää erilaisissa tiloissa, eikä se vie paljon tilaa säilytyksessä.

Pyykin määrä yllätti

Yhteen muuttamisen jälkeen Miisa yllättyi, kuinka paljon enemmän pyykkiä kertyy kahden henkilön taloudessa. Etenkin urheiluvaatteita täytyy pestä ja kuivata lähes koko ajan aktiivisesti liikkuvan pariskunnan kotona. Oven päälle laitettava pyykinkuivausteline säästää lattiatilaa ja on erityisen näppärä nopeasti kuivuvien urheiluvaatteiden kanssa.

VINKKI! Katso kaikki tilaa säästävät pyykinkuivaustelineemme >>

Kylpyhuone puhtaaksi Miisan vinkeillä

Miisa käyttää pitkien hiusten vuoksi lattiakaivosuodatinta. Näin suihkun viemäri vetää aina ja välttyy ikävältä hiuksien kaivamiselta viemäristä. SINI-lattiakaivosuodatin estää tehokkaasti viemärin tukkeutumisen keräämällä hiukset ja pesuainejäämät. Lattiakaivosuodatin pitää lattiakaivon puhtaana ja huoneilman raikkaana.

Kylpyhuoneen lattian ja seinien peseminen onnistuu helposti ja nopeasti Kylpyhuonepesimellä. Säännöllinen peseminen kannattaa, sillä pinttynyt lika on paljon hankalampi saada irti. Jos saumat ovat päässeet pahasti  kellastumaan ja pinttymään, on Jynssäri niihin tehokas väline.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *