Hajusteettomat liinat sopivat myös herkille

Kostea Pikasiivousliina Pakkauksesta
Allergia-, iho- ja astmaliiton tunnuksen saaneet kosteat pikasiivousliinat ovat hellävaraisia ja hajusteettomia.

Hajusteet ja kemikaalit kiinnostavat yhä useampaa kuluttajaa ja moni haluaa välttää turhaa altistusta. Ensimmäisenä markkinoille tulevat kosteat pikasiivousliinat sopivat myös herkille kuluttajille, sillä ne ovat hajusteettomia, hellävaraisia ja miellyttäviä käsitellä. Kertakäyttöisen liinan mukana pöly ja lika poistuu helposti kodista, kun liina heitetään roskiin. Tämä on tärkeä ominaisuus etenkin allergiaperheissä. Moni myös arvostaa helppohoitoisuutta, joten siivousliinat ovat tervetullut ratkaisu kiireiseen arkeen.

Hajusteet ja kemikaalit ärsyttävät

Tuoksuherkkiä on yli 30 % väestöstämme. Ylimääräistä altistusta kannattaa välttää, jotta tuoksuille ei herkisty. Miksi emme siivoaisi kotia ja tiloja hajusteettomasti, jotta kotimme olisi tuoksuttomasti puhdas ja raikas? Vietämme kodissa suurimman osan ajastamme, joten on tärkeää millaisessa ympäristössä olemme.

Kosteissa käyttövalmiissa siivoustuotteissa liuoksen kemiallinen koostumus on terveysvaikutusten kannalta tärkeää, sillä liinan käytön jälkeen puhdistettua pintaa ei yleensä enää huuhdella vedellä. Liinan jättämät kemikaalit kodin pinnoille haihtuvat suoraan kodin hengitysilmaan.

Kosteassa pikasiivousliinassa ja moppiliinassa on hyvin mieto vesiliuos, joka sisältää < 5% ionittomia tensideitä. Tensidit ovat useimpien pesu- ja puhdistusaineiden merkittävin ainesosa, joka irrottaa tehokkaasti rasvalikaa. Kostea pikasiivousliina on saanut Allergia-, iho- ja astmaliiton merkinnän, joten ne ovat turvallisia käyttää. Kostea moppiliina sisältää hieman enemmän likaa irroittavaa pesuainetta, joten sille ei ole haettu merkintää. Lattiapinnat eivät myöskään ole samalla tavalla kosketuksissa käsiin kuin esimerkiksi pöytäpinnat.

Ekologista ja ympäristöystävällistä siivousta

Kosteat pikasiivousliinat ovat 100 %:sti luonnonkuidusta ja kompostoituvasta materiaalista valmistettuja. Liinoja ei tarvitse pestä, joten uusi puhdas liina on käyttövalmiina aina ilman vesipesua. Hajustettomat liinat eivät myöskään kuormita ympäristön kemikaalipäästöjä.

Pikasiivousliinat ja -mopit ovat vaihtoehto pestäville mikrokuitumopeille, ja molemmilla on oma käyttötarkoituksensa suomalaisissa kodeissa. Myös me Sinituotteella haluamme välttää turhaa kertakäyttöistä kulutusta. Pikasiivousliinat ja -mopit sopivat kuitenkin erinomaisesti joihinkin tilanteisiin. Toivomme, että jokainen voi löytää SINI-tuotevalikoimasta omaan tarpeeseen sopivat laadukkaat ja kestävät siivousvälineet.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *