Tubetähti Ilonan vinkki muovittomaan keittiöön

Tubetähti Ilonalla on tavoitteena mahdollisimman muoviton keittiö. Ilona valitsi keittiöön kierrätysmuovista valmistetun tiskiharjan, jossa on vaihdettava harjaosa.

Ekologinen vaihtoehto keittiöön

Kierrätysmuovista valmistettu SINI-vaihtopäätiskiharja on ekologinen vaihtoehto neitseellisestä muovista valmistetulle tiskiharjalle. Tiskiharjan varsi on valmistettu 100 % kierrätysmuovista. Ehkä juuri sinun käyttämäsi voirasia, ketsuppipullo tai pesuainepakkaus on päätynyt tiskiharjan varren materiaaliksi.

Katso myös: Tubetähti Ilona siivoaa SINI-pikamopilla

Katso myös: Lattiakaivosuodatin on tubettaja Ilonan luottotuote

Kommentit:

 1. “Tubetähti Ilonalla on tavoitteena mahdollisimman muoviton keittiö.”

  Sinänsä hyvä olla tietoinen ympäristövaikutuksistaan, mutta muovin vähentäminen ei välttämättä ole aina paras ratkaisu. Kuten jutussa käy ilmi, muovi voi olla kierrätettyä. Ihmiset tuntuvat pelkäävän muoveja, ymmärtämättä että kyseessä on valtava ryhmä erilaisia yhdisteitä. Muovi voi myös olla ympäristöystävällisin vaihtoehto. Kannattaa miettiä, onko tuotteessa käytetty muovi
  – kierrätysmuovia?
  – biopohjaista?
  – biohajoavaa?
  – kerta- vai kestomuovia?
  – erityisen vaarallista poltettuna?
  ennen kuin päättää välttää tuotetta.

  1. Joo, totta puhut. Muovin kierrätys on monitahoinen juttu. Alkaa muovinkeräyksestä ja päättyy tiskiharjan varren päähän. Olis kiva tietää tuo “hyöty” mikä siitä loppujen lopuksi tulee, kun se harjanpää on käynyt kaikki prosessit läpi.

    1. Aikoinani kerroin Sinituotteen edustajalle Riihimäessä kun oli kaupassa samaan aikaan kuin minä. Kysyin saisiko vaihtopää tiskiharjaan. Lupasi asian viedä eteenpäin ja on ilo ostaa vaihto päitä sinin tiskiharjaan.

Näytä kaikki kommentit

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *