60 % vähemmän CO2 päästöjä

SINI-vaihtopäätiskiharjat ja vaihdettavat wc-harjan päät ovat vuosien saatossa säästäneet muovijätettä jo kolmen jumbojetillisen verran.

Moni meistä mietii, kuinka voisi pienentää omaa hiilijalanjälkeään niin, että sillä on oikeasti vaikutusta. Useimmat suomalaiset ovat huolestuneita ilmastonmuutoksesta, mutta eivät oikein tiedä, onko omilla teoilla paljonkaan vaikutusta hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen.

Uutisia lukiessa voi tulla ahdistus, että kaikkea kulutusta pitäisi vähentää, auton sijaan tulisi kulkea julkisilla, lihansyöntiä tulisi välttää ja kotiin pitäisi tehdä energiatehokkuusremontti. Kierrätysmuovista valmistetun tuotteen valitseminen neitseellisestä muovista valmistetun sijaa on helppo tapa pienentää omaa hiilijalanjälkeään.

Päivittäisillä kulutusvalinnoilla on suuri merkitys, sillä niistä kertyy ajan saatossa merkittävä potti. Sillä, että suomalaiset eivät heitä tiski- tai wc-harjaa roskiin, vaan vaihtavat kuluvan osan tilalle vaihtopään, on säästetty vuosien saatossa muovijätettä jo kolmen jumbojätillisen verran.

Edellisessä elämässään SINI-siivousväline saattoi olla vaikka ruisleipäpussi, jugurttipurkki tai vitamiinipakkaus.

Kierrätysmuovista valmistetun tuotteet vähentävät 60% CO2 päästöjä. Yksi kilo kierrätysmuovia säästää 1,5 kiloa hiilidioksidia verrattuna täysin uuden, neitseellisen muoviraaka-aineen käyttämiseen.

Tule mukaan ilmastotalkoisiin

Kierrätysmuovista valmistettu SINI-siivousväline näyttää ja tuntuu samalta, mitä sen sisarmallitkin, jotka on valmistettu neitseellisestä muovista. Tuotteet ovat kestäviä ja laadukkaita, kuten muutkin SINI-siivousvälineet. Erona on vain muovin alkuperä. Tule mukaan talkoisiin vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja valitse seuraavalla kerralla kierrätysmuovista valmistettu siivousväline!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *