Kylpy­huo­neen lattia­kaivon puhdistus

Nosta lattiakaivon kansi syrjään SINI-lattiakaivoharjan koukulla tai tylpällä ohuella esineellä, kuten taltta-ruuvimeisselillä.

Pidä lattiakaivo puhtaana, niin tunkkainen haju ei valtaa kylpyhuonetta. SINI-lattiakaivosuodatin on suuri pieni apulainen lattiakaivon puhtaanapitoon.

Lattiakaivon puhtaus vaikuttaa suoraan koko kodin sisäilman puhtauteen. Vesilukollinen lattiakaivo pitää viemärikaasut ja bakteerit viemärissä, vain jos lattiakaivo on puhdas ja toimii oikein. Jos vesilukko pääsee kuivumaan, voi huoneilmaan päästä viemäristä epäpuhtauksia.  Puhdista lattiakaivo säännöllisesti ja laita kannen alle lattiakaivosuodatin. Näin pidät hiukset ja roskat pois vesilukosta ja lattiakaivo pysyy puhtaana.

Puhdista kylpyhuoneen lattiakaivo näin

Lattiakaivoa puhdistettaessa on hyvä käyttää suojakäsineitä.

 1. Avaa lattiakaivon kansi Lattiakaivoharjalla tai esimerkiksi taltta-ruuvimeiselillä.
 2. Ennen ensimmäistä käyttökertaa lattiakaivo puhdistetaan huolellisesti Lattiakaivoharjalla ja poistetaan kaikki putkistoon johtavat hiuspunokset.
 3. Aseta SINI-lattiakaivosuodatin lattiakaivon reunojen päälle.
 4. Laita kansi kiinni siten, että nostoliuska jää näkyviin joko kannen ulkoreunan alta tai ritilöiden välistä. Aseta kansi paikalleen.
 5. Uuden lattiakaivosuodattimen vaihtaminen on helppoa. Tartu nostoliuskaan, ota vanha suodatin pois ja laita uusi tilalle.

Näin puhdistat lattiakaivon, katso video!

Kommentit:

 1. Sopiiko suodatn lattiakaivoon missä on pesualtaan poistoputki myös?

  1. Hei Leena,

   Mikäli pesualtaan poistoputki menee lattiakaivon päältä niin tällöin valitettavasti lattiakaivosuodatin ei sovi.

Näytä kaikki kommentit

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *