SINI-pikamoppi helpottaa siivousta

Pikamoppi taipuu mataliin paikkoihin ja ylettyy korkealle.

Vain hetki aikaa siivoukselle, mutta koti näyttää toivottomalta. SINI-pikamopin avulla saat kodin ilmeen nopeasti siistiksi ja raikkaaksi.

Pyyhi vaivatta kaikki kodin pinnat

Pikamoppi siivoaa kuivana pölyt ja roskat pois näppärästi. Säädettävän teleskooppivarren ansiosta, voi pikamopilla kurottaa kaappien päälle ja korkeille tasoille tai pyyhkäistä katosta pölyt pois. Ohuen ohut moppi sujahtaa vaivatta sohvan alle ja sitoo itseensä pölyn ja muruset. Pyyhkäise pikamopilla myös villakoirat pois nurkista, ovien takaa ja nojatuolin alta. Näin pölypallerot ei leijaile esiin ohikulkiessa.

Lattioiden moppaus raikastaa kodin

Tunkkainen haju kielii siivottomasta kodista. Puhdistamalla lattiat, saa kodin huoneilman raikkaammaksi. Kostuta pikamoppi suihkepullolla ja pyyhi lattiat kostealla mopilla. Taipuisalla pikamopilla on näppärä pyyhkiä pienetkin kolot ja mattojen välit. Tehokas pikamoppi poistaa vaivatta hankalat tahrat esimerkiksi keittiön lattialta. Monikäyttöisellä pikamopilla on helppo pyyhkäistä myös keittiön kaapinovista sotkuiset roiskeet.

Kommentit:

  1. Tuokin on joskus tullut hankittua, mutta käyttö jäänyt vähälle.
    Taidan kokeilla tänään, mihin kaikkeen siitä onkaan!

  2. Ostin pikamopin eilen ja vihdoin sohvan alta siivottu. Tänään hain vielä pölymiekan. Nyt kelpaa siivota. Laudepesuri tuli hankittua noin 2 viikkoa sitten, käytän sitä kylpyammeen pesuun, toimii loistavasti

Näytä kaikki kommentit

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *