Kodin pikasiivous – siivouksen uudet trendit!

Kostea Moppiliina Fiiliskuva
Kostea moppiliina on heti valmis siivousliina kodin nopeaan siivoukseen – heitä lika pois!

Kotia ei tarvitse puunata lattiasta kattoon viikottaisena siivouspäivänä. Silloin tällöin toteutettavalla pika- ja ylläpitosiivouksella koti pysyy aivan yhtä puhtaana: siivoat vähemmän aikaa, mutta useammin. Näin onnistut!

Siivoustottumukset ovat muuttuneet ja yhä useammin perinteisen viikkosiivouksen lisäksi koti halutaan pitää puhtaana tarpeen mukaan tehtävällä nopealla pika- ja ylläpitosiivouksella. Perhekoon pienentyessä ja pienissä kodeissa perusteellinen vesipesu ämpärillä ja mopilla tehdään harvemmin, ja siivous on useammin pikapyyhintää kertakäyttöisellä liinalla. Nykyaikaiset lattiamateriaalitkin suosivat kuiva- ja nihkeäpyyhintää ja voivat mennä herkästi pilalle liian kostealla pesemisestä.

Kertakäyttömoppi sopii erityisen likaisilla kohteille: eteisen kurajäljet ja keittiön roiskeet on helppo ja nopea pyyhkiä kostealla pikasiivousliinalla, joka heitetään käytön jälkeen roskiin.

Pyyhi roiskeet heti niin ne eivät jämähdä kiinni

Ruokatahrat ja roiskeet on helpompi siivota tuoreeltaan, kun ne eivät ole vielä kuivuneet kiinni lattiaan. Ruuanvalmistuksen ja ruokailun jälkeen tehtävä pikapyyhintä on nopea tapa pyyhkiä lattiat sieltä, missä roiskeita ja likaa on. Näppärää etenkin lapsiperheissä ja muissa paikoissa, missä tuntuu että murut kerääntyvät aina juuri keittiön päydän alle. SINI-monitoimimopin kanssa käytettävä kostea lattialiina on heti käyttövalmis tehokas lian irroittaja. Samalla voit pyyhkiä keittiön lähiympäristön ja eteisen kurajäljet, jolloin paikat ovat kertapyyhkäisyllä puhtaammat ja lika ei kulkeudu ympäriinsä.

Pikasiivousta ekologisesti ja ilman kemikaaleja

Pikasiivousta harrastavan ei kannata olla huolissaan ympäristön kuormittumisesta, sillä pikasiivousliinat ovat 100 % kompostoituvasta materiaalista valmistettuja. Liinoja ei tarvitse pestä, joten uusi puhdas liina on käyttövalmiina aina ilman vesipesua. Hajusteettomat liinat eivät myöskään kuormita ympäristön kemikaalipäästöjä, ja ne ovat hellävaraisia käsitellä.

Kertakäyttöiset liinat helpottavat siivousta arjen kiireessä. SINI Monitoimimopilla peset lattiat perusteellisemmin ja kertakäyttöisillä liinoilla ylläpidät kodin puhtautta.

Lue lisää: Hajusteettomat liinat sopivat myös herkille

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *