Vauvan hoitopöydän pyyhkiminen

Puhdista vauvan hoitoalusta helposti ja anna hellää hoivaa vauvallesi.

Vauvan hoitoalustan pyyhkiminen täytyy tehdä nopeasti ja usein yhdellä kädellä samalla vauvaa pidellen. Helpota arkeasi uusilla pikasiivousliinoilla.

Oletko järjestänyt vauvan vaipan vaihdon ja pyllyn pesun hoitopöydän yhteyteen? Usein hoitopöydän lähellä on vesipiste, mutta aina tämä ei ole mahdollista tai vauvalla saattaa olla useampi hoitopiste, esimerkiksi ala- ja yläkerrassa omansa. Vauvan hoitopöytä kaipaa päivittäin pyyhkimistä ja lisäksi nopeaa pyyhkimistä silloin, kun vahinko tapahtuu. Kosteat ja kuivat pikasiivousliinat helpottavat puhtaanapitoa ja ne on helppoa pitää käden ulottuvilla.

Kosteat pikasiivousliinat ovat heti käyttövalmiita

Hellävaraiset ja hajusteettomat kosteat pikasiivousliinat ovat Allergia-, iho- ja astmaliiton hyväksynnän saaneita heti käyttövalmiita puhdistusliinoja, joilla vauvan hoitopöydän pyyhkiminen onnistuu vaikka yhdellä kädellä. Hajusteettomat liinat eivät jätä tuoksua käsiin eikä hoitoalustaan ja ne ovat miellyttävän tuntuisia käsitellä. Kostea pikasiivousliina sisältää vettä ja hyvin mietoa puhdistusainetta, tensideitä, joiden puhdistusteho on hyvä, mutta hellävarainen.

Imukykyiset kuivana ja kosteana käytettävät pikasiivousliinat

Kuivaa pikasiivousliinaa voi käyttää mikrokuituliinan tai keittiöpyyhkeen tavoin: kestävää liinaa voi huuhdella, puristaa kuivaksi ja käyttää uudelleen. Pikasiivousliinaa ei kuitenkaan tarvitse pestä eikä se jää likaisena haisemaan pyykkikoriin. Puhdas liina on aina käden ulottuvilla, eikä kiireisessä arjessa tarvitse muistella, milloin viimeksi pesi siivousliinat – tai onko niitä puhtaana, kun niitä tarvitaan.

Imukykyisellä pikasiivousliinalla on helppoa ja nopeaa pyyhkiä hoitoalusta vaikka yhdellä kädellä. Liina imee kymmenen kertaa oman painonsa verran nestettä, noin yhden desin.

Lue lisää: Pikasiivousliinat helpottavat lapsiperheen arkea

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *