Koiran karvojen poisto kodin tekstiileistä

Koirathan nukkuvat teilläkin aina omissa pedeissään , eikö vain?

Jokainen koiranomistaja tietää, että koiran turkin ahkera harjaaminen auttaa paljon, mutta karvoja irtoaa silti, ja niitä on hankala irrottaa erityisesti matoista, huonekaluista, sängystä ja vaatteista.

Imurointi kuuluu koiraperheissä usein ohjelmaan, ja se onkin tehokas keino karvojen putsaamiseen lattioilta ja niistä tekstiileistä, joita pystyy imuroimaan. Mikrokuituinen imurin pölypussi vetää tutkitusti pölyä enemmän ja suodattaa poistoilmaa tehokkaammin kuin paperipussi, jolloin koirankarvojen imuroinnista ei tule imurin poistoilman mukana pahaa hajua huoneilmaan.

Imuri ei kuitenkaan mahdu kaikkiin paikkoihin eikä sitä viitsisi aina kaivaa esille. Lisäksi kodin pehmeitä tekstiilejä on hankalaa puhdistaa koiran karvoista imuroimalla.

Koiran karvojen putsaus matoista

Koiran karvat tarttuvat mattoihin kiinni tiukasti, ja niitä voi olla hankalaa saada irti imuroimalla. Mattojen ulos vieminen ja ravistelu on lisäksi työlästä hommaa. SINI-mattoteippiharja on leveä tarrarulla, jolla puhdistat kätevästi eläinten karvat sekä pienet roskat, hiukset ja pölyt matoilta. Mattoteippiharjan saa yhdistettyä SINI-välinevarteen, jolloin mattojen puhdistus sujuu ergonomisesti ja kumartelematta. Käytetyn ja karvaisen teipin saa repäistyä pois ja heitettyä roskiin, jolloin karvat ja pöly myös oikeasti poistuvat kodista eivätkä jää leijailemaan huoneilmaan.

Mattoteippiharjalla koiran karvat saa helposti pois matoista ja huonekaluista.

Jos koirasi hyppää mielellään sängylle, ovat lakana, petivaatteet ja päiväpeitto usein täynnä karvoja. Tekstiilit ovat liian pehmeitä imurilla imuroitaviksi, ja lakanan pois ottaminen ja ravistelu ulkona on työlästä. SINI-mattoteippiharjan avulla saat puhdistettua helposti koiran karvat lakanasta ja peitoista.

Mattoteippiharjalla saa puhdistettua karvat myös auton sisätiloista ja takaosasta, joihin karvaa ja hiekkaa koiran kanssa matkustaessa usein kertyy. Koiraperheessä on hyvä olla yksi teippiharja aina autossakin mukana ja ehkä lisäksi vielä käsilaukussakin. Teippiharjalla on kätevä puhdistaa vaatteet ja sukat myös ennen niiden pesukoneeseen laittoa.

Kommentit:

 1. Mattoteippiharjaa ei myydä missään muualla kuin verkkokaupassa havaintojeni mukaan 🙁

  1. Hei, tuotetta toimitetaan K-Citymarketin, Prisman, Hong Kongin, Puuilon, Kärkkäisen ja K-Raudan myymälöihin ympäri Suomea. Valikoimat kuitenkin vaihtelevat myymälöittäin.

 2. Olisi mahtava saada myös tuote pesukoneeseen, joka kerää karvat pois vaatteista!

  1. Hei, tämä on todella hyvä niksi kotiin, jossa on eläinten karvoja. Pyykin sekaan pesukoneeseen voi laittaa pesusienen tai vaahtomuovipatjan palan. Huokoinen vaahtomuovi kerää karvat itseensä ja lakanoista tulee karvattomia.

 3. Magneetti-/tekstiiliharja on tosi kätevä, siitä pitäisi vaan saada sini versio joka kävisi pitkään varteen ja olisi näin helppo putsata matto ilman imuria.

  1. Hei Tilla,
   kiitos uudesta tuoteideasta. Välitän sen tuotekehitystiimillemme mietintään. SINI-varteen kiinnitettävä Mattoteippiharja on tehokas ja ergonominen tapa puhdistaa koiran karvat ilman imuria. Oletko kokeillut jo sitä?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *