Maton ja huonekalujen puhdistaminen karvoista

SINI-varteen liitettävän mattoteippiharjan avulla puhdistat kätevästi lemmikkien karvat, pienet roskat ja hiukset matoilta.

Lemmikkien karvat ja pitkät hiukset tarttuvat mattoihin kiinni tiukasti ja niitä voi olla hankala saada irti imuroimalla. Imuria ei myöskään aina viitsi ottaa esille. SINI-varteen liitettävän mattoteippiharjan avulla puhdistat matot nopeasti ja kevyesti.

Mattoteippiharja on leveä tarrarulla, jolla puhdistat kätevästi eläinten karvat sekä pienet roskat, hiukset ja pölyt matoilta. Mattoteippiharjan saa yhdistettyä SINI-välinevarteen, jolloin mattojen puhdistus sujuu ergonomisesti ja kumartelematta. Käytetyn ja likaisen teipin saa repäistyä pois ja heitettyä roskiin, jolloin karvat ja pöly myös oikeasti poistuvat kodista eivätkä jää leijailemaan huoneilmaan. Mattoteippiharjaan saa vaihdettua vaihtorullan.

Imuriin verrattuna mattoteippiharjassa on yksi lyömätön etu: se ei kuluta saati tarvitse sähköä toimiakseen. Mattoteippiharjalla voi siivota äänettömästi vaikka keskellä yötä. Lisäksi mattoteippiharja toimii sielläkin, missä sähköä yksinkertaisesti ei ole: autossa ja mökillä.

Petivaatteiden puhdistaminen karvoista

Erityisesti lemmikkiperheissä mattoteippiharja on lyömätön apu – etenkin jos lemmikit nukkuvat sängyssä tai sohvalla. Mattoteippiharjalla saa kätevästi karvat pois sängyn rungosta, petivaatteista, huonekaluista, torkkupeitoista ja verhoista.

Lue lisää: Miniteippiharja – Helppo keino puhdistaa vaatteet matkalla

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *