Sohvan ja maton puhdistaminen siivoussoodalla

Siivoussoodaa voi ripotella suoraan purkista puhdistettavalle matolle tai huonekalulle.

Soodapesu on helppo keino raikastaa matot ja sohva. Siivoussooda poistaa ikäviä hajuja helposti ja ekologisesti. Kokeile tätä niksiä.

Mattojen pesu ja kuivatus voi olla todellinen ongelma, jos haluaa pestä matot muulloin kuin kesällä. Kaikissa sohvissa ei ole irrotettavia ja pestäviä päällisiä, eikä niitä aina viitsisikään irrottaa. Siivoussooda raikastaa ja puhdistaa matot ja huonekalut ekologisesti ja helposti. Tarvitset vain hieman aikaa, jotta sooda pääsee tekemään taikojaan.

Soodapesu on näin helppoa:

Ripottele siivoussoodaa suoraan purkista puhdistettavalle matolle tai huonekalulle. Anna siivoussoodan vaikuttaa ja imeä hajut itseensä vähintään parin tunnin ajan ennen imurointia. Voit  antaa soodajauheen vaikuttaa yön yli. Imuroi tämän jälkeen siivoussooda huolellisesti pois. Toista käsittely säännöllisesti.

Tahranpoisto matosta

Voit kokeilla poistaa tahroja matosta soodatahnan avulla. tahrat lähtevät helpommin heti tuoreeltaan. Ripottele siivoussoodaa tahran päälle ja hiero tahraa kostealla sienellä. Anna soodajauheen vaikuttaa tahran päällä tunnin ajan. Pyyhi soodajauhe pois kostean liinan avulla niin pitkään, ettei jauhetta jää matolle.

Kommentit:

  1. Siivoussoodan ei pitäisi tulla suodattimien läpi moottoriin, eikä muutenkaan vaurioittaa imuria.

  1. Hei. Olisitko asiasta yhteydessä asiakaspalveluumme niin voimme yrittää auttaa sinua etsimään tuotetta lähistöltäsi. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä: p. +358 19 7600 200
   arkisin klo 8.00–16.00
   s-posti: sinituote@sinituote.fi
   Whatsapp +358 50 359 4768

 1. Hyvä että isoäidinäidin soodakikat ovat taas päässeet kunniaan! Olen itsekin käyttänyt soodaa moneenkin vuosikymmenten varrella, mutta nyt lukiessani sohvan- ja matonpuhdistusideoista, tuli mieleeni uusi käyttökohde. Voisiko tällä siivoussoodalla puhdistaa/raikastaa memoryfoam-tyynyn? Tyyny on ollut kauan käytössä ja edelleen hyvä käyttöominaisuuksien puolesta, mutta sen kiinteä suojakangas on alkanut ajan kanssa tulla tunkkaiseksi. Vaikka sen päällä on suojatyynyliina, jota vaihdetaan ja pestään ja vasta sen päällä tyynyliina, jota tietenkin usein vaihdetaan ja pestään. Siitä huolimatta tyynyn oma suojakangas on tunkkaantunut. Suojakangas ei ole irrotettava, eikä tyynyä voi pestä. Joten, voisiko siivoussoodaa käyttää tuon suojakankaan ja koko tyynyn raikastamiseen?

  1. Heippa ja mukava kuulla että sooda on mieluinen tuote. Tämä siivoussooda toimii täysin siinä, missä tavallinen ruokasoodakin. Eli siis kannattaa toki kokeilla, kunhan vaan saa putsattua soodat pois tyynystä. Ihanaa alkavaa kevättä! Maiju/Sinituote

Näytä kaikki kommentit

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *