Helppo keino puhdistaa vaatteet matkalla

Miniteippiharja mahtuu käsilaukkuun.

Epäsiistit vaatteet eivät ole mukava yllätys matkalla. Käsilaukkuun mahtuvan miniteippiharjan avulla varmistat, että näytät tyylikkäältä missä vain menetkin.

Sini Miniteippiharja

Vaatteet saattavat näyttää jo lyhyen ajan jälkeen siltä, kuin niitä ei olisi pesty ja puhdistettu ollenkaan. Vaatteisiin tarttuu karvoja ja pölyä helposti missä vain: julkisissa liikennevälineissä, lentokoneessa tai vieraillessasi kodissa, jossa on lemmikkejä. Etenkin eläinperheissä karvoja tuntuu kertyvän aina jostain, vaikka kuinka olisi pessyt ja puhdistanut vaatteet huolellisesti.

Karvoja irtoaa myös villakangastakista ja kaulahuiveista, joten juuri puhdistettu vaate saattaa hyvin pian olla karvainen. Erityisesti trendikäs sametti on armoton karvoille ja hiuksille, ja siinä näkyy jopa pöly helposti. Teippiharjalla saa helposti puhdistettua myös hilseen puvuntakin olkapäiltä.

Miniteippiharja on käsilaukkuun mahtuva teippirulla, jossa on 3 metriä teippiä. Pienen kokonsa ansiosta se on myös kätevä ottaa matkalle mukaan. Rullan saa vedettyä kotelosta ulos, jolloin kotelo toimii kahvana. Teippirullaan on saatavissa helposti vaihdettava vaihtorulla.

Pidä vaatteet kauniina ja poista näppärästi lemmikkien karvat, hilse, hiukset ja pienet roskat vaatteista helposti miniteippiharjan avulla!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *