Vaihtoteippirulla mattoteippiharjaan

(6 tuotearviota)

6,90 

Vaihtorulla SINI-mattoteippiharjaan. Rullassa on 10 metriä teippiä ja valmiit viillokset, joiden kohdalta käytetyn teipin saa repäistyä helposti pois.

Tuotenumero: 1516NL

EAN: 6423800015168

Käyttöohje

Vedä tyhjä rullahylsy pois muovisen päätylaipan yli. Työnnä teippiharjan muovinen päätylaippa puolivinossa asennossa uuden teippirullan sisähylsyyn. Pidä teippirullaa vaakasuorassa asennossa ja jatka työntämistä, kunnes muoviset laippaosat asettuvat hyvin paikoilleen. Paina tarvittaessa rullaa voimakkaasti kovaa pintaa vasten, jolloin rulla asettuu paikoilleen laippojen väliin.

Hoito-ohje

Taita teipin aloitusreunan kulma kaksinkerroin. Näin saat helpommin repäistyä uuden puhtaan teippipinnan käyttöösi. Harjaosa vie vähemmän tilaa, jos irrotat varren säilytyksen ajaksi.

Koko

Leveys 20 cm

 

Materiaali

Tarrateippi – silikonoitu paperi liimapinnalla
Hylsy – kartonki

Kierrätysohje

Teippipaperi – energiajäte
Käytetty teippipaperi – sekajäte
Hylsy – keräyspahvi

6 arviota tuotteelle

Vaihtoteippirulla mattoteippiharjaan

 1. Leena Koskinen

  Loisto keksintö! Vaihtoteippirullia on todella vaikeaa löytää kaupoista!?? Luulin jo,että tuote on poistunut tuotannosta! Ostin jokaiselle lapselleni mattoteippirullat plus paketit ,kun tulivat kauppoihin( viisi lasta)

  • Tiia/Sinituote

   Hei!

   Kiitos viestistä.
   Vaihtorullia on saatavilla esimerkiksi K-ryhmän liikkeistä ja Puuiloista.
   Tarkempia tietoja voitte tiedustella asiakaspalvelustamme sinituote@sinituote.fi.

 2. Eija

  Mattoteippirulla on ihan huipputuote pitkien irtohiusten, vaatepölyn, lemmikeiden karvojen poistamiseen. Uuden tarrarullan asettaminen on toisinaan työlästä, koska hylsyn koko on hieman vaihdellut. Tuplapakkaus olisi kiva saada taas myyntiin liikkeisiin.

 3. Jorma

  Hyvä tuote, mutta jostain syystä Kajaanista ei saa vaihtoteippejä. Kierrettiin tänään kaupunkia, mutta yhdestäkään tavaratalosta tai rautakaupasta ei löytynyt, vaikka Sinituote oli monessa paikassa laajasti esillä.

  • Hanna/Sinituote

   Hei!
   Harmillista kuulla, että Mattoteippiharjaan ei löytynyt vaihtorullaa. Valikoimat vaihtelevat ja kaupalle kannattaa jättää toive puuttuvasta tuotteesta, jos heillä on mahdollisuuksia lisätä se valikoimaan. Myös verkkokaupastamme voi tilata tuotteita, joita ei löydy kaupan valikoimasta.

 4. Maria (varmistettu kirjoittaja)

  Kätevä lakanoiden ja muiden leveiden puhdistaja juuri kissan karvoista esim. sängyssä.

  Repäisytekniikka vaatii totuttelua, kun ei ole pieniin teippiharjoihin verrattuna valmiita repäisyviivoja.

 5. Kissankarvat lähtee

  Vaikka onkin mattoihin ja huonekaluihin tarkoitettu, niin kissaperheessä tämä on ihan ykkönen karvojen saamisessa pois vaatteista! Tavalliset vaatteiden puhdistukseen tarkoitetut tarraharjat ovat ihan turhia leluja. Juuri loppui tästä mattoteippiharjastani tarrarulla, eikä kaupassa ollutkaan vaihtorullaa. Olen joutunut käyttämään jotain aikoinaan vaatekaupasta ostettua tarraharjaa. Siitä sai jokaisen pienen vedon jälkeen olla kuorimassa tarrakerrosta pois. Sen kanssa näpertäminen oli ihan mahdotonta, kun kerrokset eivät irronneet ja kerralla lähtikin sitten useampi kerros, vaikka kuinka oli katkoviiva muka helpottamassa. Sini-mattoteippirullassa on toisessa reunassa pieni viilto ja kun pitää rullaa pituussuunnassa pystyssä ja siitä vetäisee pituussuuntaan tasaisen terävästi alaspäin, niin ei tarvitse edes reunaa irroitella muualta kuin sen viillon kohdalta parin sentin verran, hyvin kuoriutuu kerros. Se on ihan tekniikkakysymys. Ja kun on puhtaan pinnan saanut, kannattaa taittaa viillon kohdalta pikkaisen kaksinkerroin reunaa, niin seuraavaakin kerrosta irroitettaessa saa heti näppärästi reunasta kiinni.

 6. Tuulikki Jääskeläinen

  En löydä rullasta mitään viilloksia,repeää kyllä ihan miten sattuu ja päätä on vaikea löytää,Olen pettynyt koska kuvittelin että helposti hoituu kun hinnakaskin oli.

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Tuulikki, Teippiharjoissamme ei ole valmiita repäisyviivoja. Syy tähän on, että repäisyviivojen on tutkittu aiheuttavan epätasaista pyörimistä rullalle. Kun puhdasta pintaa on repäisemässä, tulee teipin reuna ensin irroittaa koko rullan leveydeltä hieman. Tämän jälkeen puhtaan pinnan voi repäistä esiin. Mikäli reunaa ei irroita ensin koko leveydeltä, repeytyy teippi epätasaisesti.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vaatehuolto

play nappi

Näin vaihdat rullan SINI-teippiharjaan

Teippiharjaan sopivat Kokemäellä valmistetut vaihtorullat.

Lue Näin vaihdat rullan SINI-teippiharjaan
play nappi

Kaulus­paidan silitys – näin saat paitasi sileäksi

Paidan silitys on vaatehuollon perustoimenpide. Muista nämä seikat.

Lue Kaulus­paidan silitys – näin saat paitasi sileäksi

Ostetuimmat tuotteet