Vaihtorulla teippiharjaan 2-pack

(1 tuotearvio)

4,50 

Tarrarulla SINI-teippiharjaan. Poistaa tehokkaasti hiukset, hilseen ja pölyn vaatteista, autonistuimista ja huonekaluista. Vaihtorullassa on 5 metriä teippiä. Paketissa on 2 tarrarullaa.

SINI-teippiharjan rullan hylsy 100 % kierrätysmuovia, joka on kerätty talteen Sinituotteen tehtaan muovituotannon prosessista.

Tuotenumero: 1512EKONL

EAN: 6423800015120

Käyttöohje

Vedä tyhjä rullahylsy pois. Työnnä teippiharjan pää puolivinossa asennossa uuden teippirullan sisähylsyyn. Pidä teippirullaa vaakasuorassa asennossa ja jatka työntämistä, kunnes asettuu hyvin paikoilleen. Paina tarvittaessa rullaa voimakkaasti kovaa pintaa vasten, jolloin rulla asettuu paikoilleen laippojen väliin.

Koko

Leveys: 10 cm
Rullan halkaisija: 5 cm

Materiaali

Tarrapaperi – silikonoitu paperi liimapinnalla
Hylsy – polypropeeni

Kierrätysohje

Tarrapaperi – energiajäte
Käytetty tarrapaperi – sekajäte
Hylsy – energiajäte
Käärepaperi – keräyspaperi

1 arvio tuotteelle

Vaihtorulla teippiharjaan 2-pack

 1. Pilvi Asikainen

  Laatu on huonontunut jo pitkään. Hampaat irvessä saa rullaa repiä eikä avaudu niinkuin ennen. Paljon menee hukkaan ja hinta on suolainen. Siirryn jonkun muun valmistajan harjaan.

  • Maiju

   Hei!
   Tuotteessa on harmillisesti tapahtunut valmistusvirhe. Teippirullan liimaseoksessa saattaa olla pientä vaihtelua ja näyttää siltä, että teille on sattunut teippirulla, jossa liimaseos on liian tarttuvaa. Pahoittelen tästä aiheutunutta harmia.

   Kaikilla tuotteillamme on materiaali- ja valmistusvirhetakuu ja valvomme tarkasti niiden laatua. Myös tuotannossamme on tärkeää saada tietää, jos tuotteissa ilmenee valmistusvirheitä.

   Saisinko kuvan tuotteesta, osoitetietonne ja puhelinnumerosi sähköpostilla asiakaspalveluumme sinituote@sinituote.fi, niin lähetämme hyvityksenä uuden vaihtorullan.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vaatehuolto

play nappi

Näin vaihdat rullan SINI-teippiharjaan

Teippiharjaan sopivat Kokemäellä valmistetut vaihtorullat.

Lue Näin vaihdat rullan SINI-teippiharjaan
play nappi

Kaulus­paidan silitys – näin saat paitasi sileäksi

Paidan silitys on vaatehuollon perustoimenpide. Muista nämä seikat.

Lue Kaulus­paidan silitys – näin saat paitasi sileäksi

Ostetuimmat tuotteet