Teippiharja – kahvallinen tarrarulla, kierrätysmuovia

(6 tuotearviota)

3,95 

Poista

Tehokas tarrarulla hiuksille, karvoille ja pölylle

SINI-teippiharja on tarrarulla, jolla puhdistat vaatteista hilseen, hiukset, eläinten karvat, nukan ja muun pölyn. SINI-teippiharja valmistetaan 100 % kierrätysmuovista!

Teippiharjan käyttökohteet

 • Kissa– ja koirataloudet: poista irtokarvat vaatteista
 • Autoilijat: puhdista auton istuimet
 • Siivoushifistelijät: viimeistele mikä tahansa tekstiilipinta teippiharjalla

Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Tuotenumero(t): 1500EKOVA, 1500EKOLI, 1500EKOTU

EAN: 7312280015005

Käyttöohje

Repäise käytetty teippi pois ja taita puhtaan teipin aloitusreuna kaksinkerroin. Näin saat repäistyä uuden puhtaan pinnan nopeasti käyttöösi.
Vaihtamalla vain kulunut osa voidaan rajoittaa muovijätteen määrää. Vaihtoteippirulla on helppo vaihtaa, joten kannattaa säästää varsi ja vaihtaa vain loppuunkulunut rulla.

Koko

Korkeus: 24 cm
Halkaisija: 6 cm
Rullan pituus: 5 m

Materiaali

Teippiharja – polypropeeni
Tarrapaperi – silikonoitu paperi liimapinnalla
Hylsy – kierrätetty polypropeeni

Kierrätysohje

Teippiharja – energiajäte
Käytetty teippi – sekajäte

6 arviota tuotteelle

Teippiharja – kahvallinen tarrarulla, kierrätysmuovia

 1. Paula

  Toivoisin, jos olisi mahdollista, että tekisitte kokeeksi sekä leikattavia että valmiiksi leikattuja teippiharjoja. Ostan enää vain valmiiksi leikattuja kun ei hermot kestä itse leikattavia. Ostaisin valmiiksi leikattuja, jos niitä valmistettaisiin. Olen odottanut jo useamman vuoden, että muuttaisitte teippiharjat valmiiksi leikatuiksi. Olis niin kiva.

  Ps. Tuota hylsyä en tarvitse, kun säilytän teippiharjaa niin, että siinä on nukkaa/pölyä eikä näin tartuu esim. hyllyn tasoon kiinni. Muoviakin säästyy.

 2. Kaino

  Olisi pieni kehitysehdotus. Eikö teippiä voisi paloitella valmiiksi katkoviivalla, näin olisi helpompi repiä käytetty osa pois. Ilman katkoviivaa tarra repeää miten sattuu, useimmiten väärästä kohtaa ja menee hukkaa hyvää tarraa. Muuten on loistava siisteysväline.

  • Hanna/Sinituote

   Hei!
   Olemme testanneet erilaisia repäisytapoja teippiharjoihimme. Teippirullamme materiaali on helposti repäistävää ja joissain tapauksissa valmiit katkoskohdat tekevät teippirullasta muhkuraisen. Valmiin leikkauskohdan kanssa voi myös olla ongelmana se, että pidemmät hiukset ja eläinten karvat jäävät ikäänkuin panttaamaan repäisykohtaan ja teipin katkaiseminen on hankalaa. Tämän takia ainakin tällä hetkellä olemme päätyneet tähän malliin. Välitän toiveesi kuitenkin tuotekehitykseemme.

 3. Ulla

  Teipistä tulisi täydellinen jos siihen saisi katsaisuviivat. Ei menisi hukkaan niin paljon. Sama koskee mattoteippiharjaa.

  • Hanna/Sinituote

   Hei Ulla!
   Olemme testanneet erilaisia repäisytapoja teippiharjoihimme. Teippirullamme materiaali on helposti repäistävää ja joissain tapauksissa valmiit katkoskohdat tekevät teippirullasta muhkuraisen. Valmiin leikkauskohdan kanssa voi myös olla ongelmana se, että pidemmät hiukset ja eläinten karvat jäävät ikäänkuin panttaamaan repäisykohtaan ja teipin katkaiseminen on hankalaa. Tämän takia ainakin tällä hetkellä olemme päätyneet tähän malliin. Välitän kuitenkin toiveesi tutekehitykseemme.

 4. piia

  Teippirullassa hyvä tarttuvuus, jopa liiankin hyvä, kun ei saa millään irti katkaisun jälkeen. Ehdottomasti pitäis olla reiät katkasuväleihin.

 5. Henna

  Yhdyn edellisen kommentoijan mietteisiin tuotteesta. Jos siinä olisi katkaisukohdat, kuten kilpailevissa tuotteissa, se olisi sarjansa paras. Katkaisukohtia saisi mielestäni olla n. 7 cm välein, kun yhden kierroksen mitta lienee n. 15 cm. Toivottavasti katkaisukohdat saadaan rulliin pikimmiten! 🙂

  • Hanna/Sinituote

   Hei Henna,
   kiitos palautteestasi. Välitän kehitysehdotuksen tuotekehitystiimillemme.
   Aurinkoista kevään jatkoa!

 6. Anne

  Kahden kissan omistajana käytämme todella paljon teippiharjaa. Harja on muuten loistotuote, koska se rullaa hyvin, rullan päälle on suojus,rullassa on paljon paperia, paperin teippi on tosi hyvä eli se imee mm.kissan karvat ja teippiharjaan on vaihtorullia. Tuote olisi täydellinen, jos siihen vielä saisi katkaisukohdat, ettei paperia tarvitse raapia rullasta. Toiseksi kun raavit päällimmäisen käytetyn paperin rullasta, kerralla lähtee suikaleita myös muista kerroksista ja paperia menee tällöin hukkaan. Katkaisukohtia ei tarvitsisi olla kuin yksi/kerros ja katkaisukohdan olisi hyvä olla sellainen, että siitä on helppo vetäistä käytetty kerros irti.

  • Hanna/Sinituote

   Hei Anne,
   kiitos palautteestasi. Mukavaa kuulla, että tuote on ollut teille hyödyllinen. Harmillista kuitenkin, että teipin irrottaminen on joskus hankalaa. Teippirullan liimaseoksessa saattaa olla pientä vaihtelua, mutta käytetyn pinnan repäisyn tulisi kuitenkin onnistua helposti ilman ylimääräistä vaivaa. Mikäli epäilet, että tuote ei toimi oikein, niin olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme: sinituote@sinituote.fi tai p. +358 19 7600 200 tuotteen vaihtamiseksi uuteen.

   Muutamalla keinolla käytetyn teipin irrottaminen helpottuu. Käytetty teippi kannattaa irrottaa ensin puhtaasta teipistä kokonaan ja repäistä rauhallisesti mahdollisimman suoraan. Käytetyn kerroksen irrottamista helpottaa, kun taittaa puhtaan teipin aloitusreunan tai kulman kaksinkerroin. Näin saat repäistyä uuden puhtaan pinnan nopeasti käyttöösi.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet