Mattoteippiharja

Arvio 4.50 5:stä perustuen 2 asiakkaan arvotukseen.
(2 tuotearviota)

21,90 

Poista

Mattoteippiharjalla puhdistat kätevästi eläinten karvat sekä pienet roskat, hiukset ja pölyt matoilta ja huonekaluista. Mattoteippiharjan 20 cm leveässä telamaisessa rullassa on 15 metriä teippiä ja valmiit viillokset, joiden kohdalta käytetyn teipin saa repäistyä pois. Mattoteippiharjan saa yhdistettyä kaikkiin SINI-välinevarsiin, jolloin mattojen puhdistus sujuu kumartelematta.

Mattoteippiharjaan on saatavilla helposti vaihdettava vaihtoteippirulla, jossa on 15 metriä teippiä.

Tuotenumero(t): 1515

EAN: 6423800015151

Käyttöohje

Mattoteippiharjan teippirullassa on valmis repäisyviillos, jonka kohdalta uusi, puhdas teippiosa on helppo repäistä esille.

Hoito-ohje

Säilytä Mattoteippiharjaa sen omassa kotelossa esimerkiksi siivousvälinekaapin hyllyllä. Harja vie vähemmän tilaa, jos irrotat siihen mahdollisesti liitetyn varren säilytyksen ajaksi. Repäise käytetty teippi pois ja taita puhtaan teipin aloitusreuna kaksinkerroin. Näin saat repäistyä uuden puhtaan pinnan nopeasti käyttöösi.

Koko

Leveys: 20 cm
Pituus: 7,6 cm
Korkeus: 30 cm

Materiaali

Suojakotelo – ABS
Mattoteippiharja – metalli/POM
Teippirulla – silikonoitu paperi/ kartonki

Kierrätysohje

Mattoteippiharja – keräysmetalli
Suojakotelo – energiajäte
Hylsy – keräyspaperi
Pakkauspahvi – keräyspahvi

2 arviota tuotteelle Mattoteippiharja

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Sissi

  Aivan mahtava! Käytän myös vaatteisiin ja muihin kodintekstiileihin. Sängyn päälle levitettyinä isompikin määrä tekstiilejä puhdistuu nopeasti tällä. Omassani suojus irtoaa vaivattomasti.

 2. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Tuire Halme

  Ostin vallan mainion mattoteippiharjan. Mutta! Kotelo jossa sitä säilytetään on niin tiukka että vaatii miehen voimia että sen saa sieltä esiin. Naapurini (85 v) innostui kovasti hankkimaan samanlaisen mutta käsivoimat ei todellakaan riitä vetämään rullaa kotelosta ulos. Satuinko saamaan maanantaikappaleen vai ovatko kaikki yhtä hankalia käsitellä.

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Tuire,

   Mattoteippiharjan kotelo on kyllä jämäkkä, mutta sen pitäisi kuitenkin pienellä voimalla irrota mattoteippiharjan rungosta. Mikäli epäilette, että tuotteessanne on valmistusvirhe pyytäisin teitä olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse sinituote@sinituote.fi

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet