Mattoteippiharja – leveä tarratela

SINI-mattoteippiharja on leveä tarrarulla, jolla puhdistat kätevästi eläinten karvat sekä pienet roskat, hiukset ja pölyt matoilta ja huonekaluista. Mattoteippiharjan 20 cm leveässä telamaisessa rullassa on 15 metriä teippiä ja valmiit viillokset, joiden kohdalta käytetyn teipin saa repäistyä pois. Mattoteippiharjan saa yhdistettyä kaikkiin SINI-välinevarsiin, jolloin mattojen puhdistus sujuu kumartelematta.

Mattoteippiharjaan on saatavilla vaihtoteippirulla, jossa on 15 metriä teippiä.

Eläinten karvojen poisto mattoteippiharjalla

Mattoteippirulla sopii koiran-, kissan-, kanin- ja kaikkien kotia karvaavien ystävien irtokarvojen poistoon. Mattoteippiharjalla on kätevä puhdistaa lemmikin lempi-nukkumapaikka, sänky, sohva tai matto irtokarvasta. Mattoteippiharjaan tarttuu takuuvarmasti eläimen karvoja, vaikka paikan olisi kuinka hyvin imuroinut.

Siivouksen viimeistely mattoteippiharjalla

Viimeistele siivouksen lopuksi päiväpeitto, sohva, tekstiiliset huonekalut ja matot mattoteippiharjalla. Mattoteippiharjan tehokkaaseen teippiin tarttuu pölyä, karvoja, hiuksia ja irtoroskia, vaikka silmämääräisesti puhdistettava pinta näyttäisikin jo puhtaalta.

Tuotenumero(t): 1515SI, 1515VA

EAN: 6423800015151

Käyttöohje

Mattoteippiharjan teippirullassa on valmis repäisyviillos, jonka kohdalta uusi, puhdas teippiosa on helppo repäistä esille.

Hoito-ohje

Säilytä Mattoteippiharjaa sen omassa kotelossa esimerkiksi siivousvälinekaapin hyllyllä. Harja vie vähemmän tilaa, jos irrotat siihen mahdollisesti liitetyn varren säilytyksen ajaksi. Repäise käytetty teippi pois ja taita puhtaan teipin aloitusreuna kaksinkerroin. Näin saat repäistyä uuden puhtaan pinnan nopeasti käyttöösi.

Koko

Leveys: 20 cm
Pituus: 7,6 cm
Korkeus: 30 cm

Materiaali

Suojakotelo – ABS
Mattoteippiharja – metalli/POM
Teippirulla – silikonoitu paperi/ kartonki

Kierrätysohje

Mattoteippiharja – keräysmetalli
Suojakotelo – energiajäte
Hylsy – keräyspaperi
Pakkauspahvi – keräyspahvi

2 arviota tuotteelle

Mattoteippiharja – leveä tarratela

 1. Hanna/Sinituote

  Hei Elisa!
  Kiitos palautteestasi. Harmillista kuulla! Välitän parannusehdotuksen tuotekehitystiimillemme. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti ja haluamme tehdä niistä entistä toimivampia.

  Tuotteillamme on vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Mikäli epäilet, että tuote ei toimi oikein niin olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme: sinituote@sinituote.fi tai p. +358 19 7600 200. Tuotannossamme on myös tärkeää saada tietoa, jos tuotteissa ilmenee virheitä.

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Sissi

  Aivan mahtava! Käytän myös vaatteisiin ja muihin kodintekstiileihin. Sängyn päälle levitettyinä isompikin määrä tekstiilejä puhdistuu nopeasti tällä. Omassani suojus irtoaa vaivattomasti.

 3. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Tuire Halme

  Ostin vallan mainion mattoteippiharjan. Mutta! Kotelo jossa sitä säilytetään on niin tiukka että vaatii miehen voimia että sen saa sieltä esiin. Naapurini (85 v) innostui kovasti hankkimaan samanlaisen mutta käsivoimat ei todellakaan riitä vetämään rullaa kotelosta ulos. Satuinko saamaan maanantaikappaleen vai ovatko kaikki yhtä hankalia käsitellä.

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Tuire,

   Mattoteippiharjan kotelo on kyllä jämäkkä, mutta sen pitäisi kuitenkin pienellä voimalla irrota mattoteippiharjan rungosta. Mikäli epäilette, että tuotteessanne on valmistusvirhe pyytäisin teitä olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse sinituote@sinituote.fi

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vaatehuolto

Kaulus­paidan silitys – näin saat paitasi sileäksi

Paidan silitys on vaatehuollon perustoimenpide. Muista nämä seikat.

Lue

Ostetuimmat tuotteet