Vaihtoteippirulla mattoteippiharjaan

Vaihtorulla SINI-mattoteippiharjaan. Rullassa on 15 metriä teippiä ja valmiit viillokset, joiden kohdalta käytetyn teipin saa repäistyä helposti pois.

Tuotenumero: 1516

EAN: 6423800015168

Käyttöohje

Vedä tyhjä rullahylsy pois muovisen päätylaipan yli. Työnnä teippiharjan muovinen päätylaippa puolivinossa asennossa uuden teippirullan sisähylsyyn. Pidä teippirullaa vaakasuorassa asennossa ja jatka työntämistä, kunnes muoviset laippaosat asettuvat hyvin paikoilleen. Paina tarvittaessa rullaa voimakkaasti kovaa pintaa vasten, jolloin rulla asettuu paikoilleen laippojen väliin.

Hoito-ohje

Taita teipin aloitusreunan kulma kaksinkerroin. Näin saat helpommin repäistyä uuden puhtaan teippipinnan käyttöösi. Säilytä Mattoteippiharjaa sen omassa kotelossa esimerkiksi siivousvälinekaapin hyllyllä. Harjaosa vie vähemmän tilaa, jos irrotat varren säilytyksen ajaksi.

Koko

Leveys 20 cm

 

Materiaali

Tarrateippi – silikonoitu paperi liimapinnalla
Hylsy – kartonki

Kierrätysohje

Teippipaperi – energiajäte
Käytetty teippipaperi – sekajäte
Hylsy – keräyspahvi

1 arvio tuotteelle Vaihtoteippirulla mattoteippiharjaan

  1. Arvostelu tuotteesta: 1 / 5

    Tuulikki Jääskeläinen

    En löydä rullasta mitään viilloksia,repeää kyllä ihan miten sattuu ja päätä on vaikea löytää,Olen pettynyt koska kuvittelin että helposti hoituu kun hinnakaskin oli.

    • Eveliina/Sinituote

      Hei Tuulikki, Teippiharjoissamme ei ole valmiita repäisyviivoja. Syy tähän on, että repäisyviivojen on tutkittu aiheuttavan epätasaista pyörimistä rullalle. Kun puhdasta pintaa on repäisemässä, tulee teipin reuna ensin irroittaa koko rullan leveydeltä hieman. Tämän jälkeen puhtaan pinnan voi repäistä esiin. Mikäli reunaa ei irroita ensin koko leveydeltä, repeytyy teippi epätasaisesti.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet