Siivous koirataloudessa

Uudessa Piilo-rikkasettissä roskat pysyvät piilossa lemmikiltä.

Koiran tassuissa ja turkissa sisälle kantautuu hiekkaa, märkää kuraa ja roskia ympäri vuoden. Muutaman arkisen siivousvinkin avulla lemmikin jälkien puhtaanapito helpottuu huomattavasti.

Imurointi kuuluu koiraperheissä usein ohjelmaan. Mikrokuituinen pölypussi vetää tutkitusti pölyä enemmän ja suodattaa poistoilmaa tehokkaammin kuin paperipussi, jolloin koirankarvojen imuroinnista ei tule imurin poistoilman mukana pahaa hajua huoneilmaan. Mikrokuitu ei myöskään tarjoa kasvualustaa mikrobeille, jolloin ei niin haittaa, jos koiraperheessä imuroidaan välillä vähän märkiä karvoja tai kuraa lattialta.

Mikäli tuntuu, että joka kerta ei viitsi ottaa imuria esille, niin rikkasetillä ja monitoimimopillakin onnistuu siivous helposti. Monitoimimoppiin kiinnitetään pölyjen ja roskien pyyhintää varten kertakäyttöinen staattinen liina, joka kerää itseensä karvat, pölyn ja pienet roskat. Märkä kura on helppoa pyyhkiä kostean moppiliinan avulla. Liinoja on näppärä käyttää ja liinan mukana karvat poistuvat kodista eivätkä jää leijailemaan huoneilmaan.

Lattianpesu koiraperheessä

Lattianpesuun on erilaisia mieltymyksiä koiraperheessä, mutta monitoimimoppiin kiinnitettävät mikrokuituiset pesuosat ovat sekä tehokkaita että helppokäyttöisiä. Ne irrottavat hankaamatta tahroja kuten kuolaa ja ruokaa lattioilta. Mikrokuituisen mopin voi pestä pesukoneessa 60 asteessa. Sisäsiistiksi opettelevan koiranpennun kanssa imukykyiset pikasiivousliinat ovat käteviä pikkuvahinkojen siivoamiseen. Koiran nukkumapaikan tai ruokakuppien ympärys likaantuu myös usein helposti. Pikamopilla voi pestä myös seinät ja kaappien ovet ergonomisesti ja nopeasti. Koiran ruokakupille kannattaa varata oma tiskiharjaa. Koiran tiskiharjan väriksi voi valita muista harjoista erottuvan värin niin koko perheen on helpompi muistaa, mikä on lemmikin tiskiharja.

Koiran karvat pois sohvan alta ja ahtaista väleistä

Koiran karvat ja pöly ajautuvat yleensä huonekalujen alle ja ahtaisiin väleihin, joihin imuri ei mahdu. Pölymiekalla voi vetää sohvan tai jääkaapin alta roskat ja karvat pois ja imuroida ne sitten lattialta. Myös Pikamopin avulla on helppo pyyhkiä karvat sohvan ja huonekalujen alta. Voit kiinnittää kertakäyttöisen staattisen liinan SINI-pikamopin liinanpidikkeisiin ja käytön jälkeen likaisen ja karvaisen liinan saa heitettyä suoraan roskiin karvoineen eivätkä karvat jää kiinni moppiin.

Lue lisää: Koiran karvojen puhdistaminen tekstiileistä

Kuonon jäljet pois ikkunoista

Koirien lempipuuhaa on usein ikkunoista ulos katseleminen ja ikkunat voivat olla täynnä kuolaa ja kuonon jälkiä. Mikrokuituisella ikkunaliinalla ikkunan alaosat on helppo pyyhkiä eikä aina tarvitse pestä koko ikkunaa. Suihkauta ikkunaan ikkunanpesusuihketta tai pelkkää vettä suihkepullolla ja pyyhi kuivalla ikkunaliinalla. Tämän homman voi tehdä aina viikko siivouksen yhteydessä niin ikkunat eivät pääse ikinä todella likaisiksi.

Pikasiivous koiraperheessä

Rikkasetti ja kosteat pikasiivousliinat helpottavat koiraperheen elämää. Kätevä Piilo-rikkasetti mahtuu kapeaan tilaan ja on helppo ottaa käyttöön aina kun tarvitaan. Piilo-rikkasettiä ei tarvitse tyhjentää jokaisen lakaisun jälkeen ja roskat pysyvät piilossa lemmikeiltä. Eteisessä kannattaa pitää esillä rikkasetti, jotta enimmät hiekat ja karvat on helppo lakaista pois vaikka parikin kertaa päivässä. Tällöin kura ja karvat eivät kantaudu sukissa ympäri kotia.

Lue lisää: Näin pikasiivousliinat helpottavat koiraperheen siivousta

Näin kätevä on uusi Piilo rikkasetti:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *