Piilo rikkasetti – lakaisuharja ja rikkalapio

(12 tuotearviota)

25,90 

SINI Piilo rikkasetti on helppokäyttöinen ja näppärä pieneen tilaan mahtuva lakaisuharja- ja rikkalapiosetti. Roskat voi lakaista piiloon suljettavaan tilavaan rikkalapioon, josta ne eivät putoile.

Roskat pysyvät piilossa katseilta, lapsilta ja lemmikeiltä eikä rikkalapiota tarvitse tyhjentää jokaisen lakaisun jälkeen.

Tyylikkään muotoilun ansiosta Piilo rikkasetin voi säilyttää näkyvällä paikalla, josta se on helposti saatavilla.

Piilo rikkasetti on Suomessa valmistettu Avainlipputuote. Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Tuotenumero(t): 32130GR, 32130GRVA

EAN: 6423800321306

Käyttöohje

Paina vartta maata vasten ja taivuta taaksepäin.
Avaa pesä lattiaa vasten.
Sulje painamalla vartta lattiaa vasten ja työntämällä eteenpäin.

Hoito-ohje

Säilytä lakaisuharja rikkalapioon ripustettuna. Huuhtele tarvittaessa puhtaalla vedellä ja kuivata ilmavasti.

Koko

Korkeus säilytysasennossa 102 cm

Materiaali

Rikkalapion pesä – teräs
Rikkalapion pesän kansi – abs
Muoviosat – polypropeeni
Varsi – alumiini
Harjan harjas – sekoite luonnonharjas/synteettinen

Kierrätysohje

Rikkalapio – keräysmetalli
Rikkaharja – keräysmetalli
Pakkauspahvi – keräyspahvi

12 arviota tuotteelle

Piilo rikkasetti – lakaisuharja ja rikkalapio

 1. Anja Honkapuro

  Omistan sen aikaisemman version joka on todella hyvä, Nyt ole etsinyt kaupoista toiista samanlaista settiä mutta en ole löytänyt. Nämä uudet versiot ovat jo valmiiksi rikkonaisis, rikkalapion reunassa olevat kumit puoliksi irronneet. Palaisitteko edelliseen malliin. Kiitos.

  • Maiju

   Kiitos palautteesta, pahoittelemme tuotteen aiheuttamaa pettymystä. Kaikilla tuotteillamme on materiaali- ja valmistusvirhetakuu ja valvomme tarkasti niiden laatua. Myös tuotannossamme on tärkeää saada tietää, jos tuotteissa ilmenee valmistusvirheitä.
   Mikäli et vielä ollut yhteydessä reklamaatiosta asiakaspalveluumme, niin laitathan reklamaation sähköpostitse osoitteeseen sinituote@sinituote.fi niin saamme korvattua rikkoutuneen tuotteen.

 2. Riitta (varmistettu kirjoittaja)

  On tyylikäs ja vähän tilaa vievä, mutta hankala tyhjentää. Luukusta täytyy pitää kiinni, tai muuten se sulkeutuu puhdistaessa. Murujen poisto matolta onnistui huonommin kuin entisellä puolet halvemmalla rikkasetillä. Harja ei liukunut kunnolla ja varren pituuden vuoksi liikkeeseen ei saa kunnon tehoa . Vaikka nyt ei tarvitse kumarrella, itselleni lyhyempi varsi olisi kuitenkin parempi. Puhdistuskampa haittaa luukun avautumista ja sulkeutumista, kun on kiinni varressa, eiikä se pysy pitkään siinä. Jos tuotteessa aiemmin kerran oli valmiina kampa, huono idea poistaa se.

  • Maiju

   Hei ja kiitos palautteestasi. Välitän palautteenne tuotekehitykseen jotta voimme kehittää tuotteitamme jatkossa. Mikäli haluat reklamoida tuotteen, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sinituote@sinituote.fi kiitos.

   Maiju/Sinituote

 3. Liisa

  Kapeasta harjasta plussat.
  Kiikkerästä “piilosta” miinukset.

 4. Sini

  Olen itsekin jo pitkään kaivannut rikkasettiä, jossa olisi harjan tilalla lattiakuivain. Se olisi todella käytännöllinen keittiössä, jossa usein on lattialla myös jotain märkää/tahmeaa pienten lasten jäljiltä, ja harja tässä tapauksessa vaan sotkeutuisi koko ajan. Lattiakuivaimen voi toki ostaa erikseen nytkin, mutta tulee liian kalliiksi, joten jää valitettavasti ostamatta.

  • Hanna/Sinituote

   Hei Sini!
   Välitän toiveesi tuotekehitykseen.

 5. Reetta

  Meillä ei keittiössä ole enää korkeaa kaappia johon saisi piilotettua lakaisuharja+rikkalapiosetin. Keittiössä on kuitenkin eniten lakaistavaa.
  Kehitelkäähän harja teleskooppivarrella joka mahtuisi laatikkoon! Sama tietysti rikkalapiolle. Suljettava rikkalapio, jonka sisälle saisi harjan piiloon säilytettäessä.

  • Hanna/Sinituote

   Hei,
   kiitos ehdotuksesta, välitän sen tuotekehitykseen! Piilo rikkasetti sopii esille monenlaiseen tilaan eikä vie paljon tilaa kaapin vieressäkään, jolloin siihen on helppoa ja nopeaa tarttua.

 6. Sari

  Tämän rikkalapion kun saisi yhdistettynä teräväkuivain lakasimen kanssa. Olisi hyvä pari

  • Hanna/Sinituote

   Hei,
   välitän toiveesi tuotekehitykselle. Valmista settiä meillä ei ole, mutta erikseen hankittu pikakuivain sopii tähän settiin.

 7. Sirkka-Liisa

  Tosi hyvä idea yhdistää rikkalapioon tuo erillisenä myytävän kamman idea. Hiuksia löytyy kolmen pitkähiuksisen huushollista.

  • Hanna/Sinituote

   Hei!
   SINI-rikkasetin varteen saa hankittua tosiaan erillisen varteen liitettävän kamman karvoille ja hiuksille. Mukavaa kuulla, että se on ollut hyödyllinen!

 8. Anne (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä idea, näppärä, vie vähän tilaa, mutta harjan varsi kolahtelee ikävästi roskasäilön yläreunaan. Kehittelyä tuotteelle, vai opastusta käyttäjälle.

 9. Hammastuksella kiitos

  Hammastus on poistettu tästä uudesta versiosta joten harjan joutuu putsaamaan käsin lemmikkien karvoista. Vanhassa versiossa oli hammastus ja se oli ihan ehdoton siinä, sai hyvin harjan putsattua karvoista käsin koskematta. Huonoon suuntaan menee kehitys! Harja on kyllä tässä melkeinpä parempi kuin vanhassa, mutta ei ole kätevä käyttää kun ei saa putsattua hammastukseen.

  • Hanna/Sinituote

   Hei!
   Uuden Piilo rikkasetin varteen saa hankittua erikseen varteen liitettävän kamman karvoille ja hiuksille.

 10. Sinika

  Hammasreuna pesän yläreunassa auttaisi hiusten, lankojen ja karvojen irrotusta harjaksista.

  • Hanna/Sinituote

   Hei,
   kiitos viestistä! Välitän ehdotuksesi tuotekehitykseen.

 11. Rauno

  Hyvä ja kevyt tuote käyttää. Uusi tuoteidea: Pitkille käyttäjille olisi teleskooppivarsi, molempiin varsiin 20cm lisää pituutta olisi hyvä parannus, 190cm käyttäjä joutuu kyyristymään käyttäessään lyhyitä välineitä.

  • Hanna/Sinituote

   Hei Rauno,
   kiitos kehitysehdotuksesta! Välitän sen tuotekehitystiimillemme.

 12. Anneli Katariina

  Olen viimeiset kuukaudet odottanut löytäväni juuri tuon kapean, kätevän harjan ja nyt löysin paikallisesta Citymarketista. Olen erinomaisen tyytyväinen Sini-tuotteisiin. Ovat kestäviä ja laadukkaita. Aikoinaan poikieni muuttaessa “omilleen” ostin molempien koteihin ensimmäiseksi kaikki mahdolliset siivousvälineet. Hyvillä välineillä on siivouskin hauskaa.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ostetuimmat tuotteet