Maljakon peseminen

Kapeasuinen ja hankalanmuotoinen maljakko on usein hankala puhdistaa.

Maljakot, jotka eivät mahdu tai joita ei voi laittaa astianpesukoneeseen, voi olla hankala saada täysin puhtaiksi ja kirkkaiksi. Ohuet ja herkästi särkyvät maljakot kannatta pestä käsin. Ongelmana voi kuitenkin olla, että tiskiharja ei mahdu tai ulotu maljakon pohjaan ja reunoihin. Pulloharja saattaa vain raapia maljakon pohjaa. Näin saat maljakon kirkkaaksi.

Maljakossa seisova vesi ja kukkaravinteet jättävät maljakon pintaan herkästi rannun, jota on vaikea saada puhtaaksi. Maljakon tai muun pinttyneen lasi- tai posliinipintaisen esineen saat helposti puhtaaksi laittamalle pohjalle ison ruokalusikallisen siivoussoodaa. Kaada päälle varovasti lämmintä vettä. Odota puoli tuntia ja harjaa Sporttipulloharjalla esine puhtaaksi.

SINI Sporttipulloharjan pehmeät harjakset puhdistavat maljakon hellävaraisesti. Pitkän varren avulla ulotut syviin ja hankalan muotoisiin maljakoihin. Pitkät ja koko pyöreässä harjan päässä olevat harjakset myötäilevät maljakon muotoja putsaten jokaisen sopukan. Saat maljakosta todella kirkkaan kuivaamalla sen Lasiliinalla. Jätä maljakko kuivumaan keittiöpyyhkeen päälle, mikäli et ulotu kuivaamaan sitä kaikkialta.

SINI Sporttipulloharja mahtuu maljakoihin, joiden suuaukon halkaisija on vähintään 4 cm.

SINI Sporttipulloharja soveltuu myös juomapullojen pesuun.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *