Maljakon peseminen

Kapeasuinen ja hankalanmuotoinen maljakko on kodin katseenvangitsija, mutta sameaksi pinttynyt lasi voi olla hankala puhdistaa.

Maljakot, jotka eivät mahdu tai joita ei voi laittaa astianpesukoneeseen, voi olla hankala saada täysin puhtaiksi ja kirkkaiksi. Ohuet ja herkästi särkyvät maljakot kannatta pestä käsin. Ongelmana voi kuitenkin olla, että tiskiharja ei mahdu tai ulotu maljakon pohjaan ja reunoihin. Pulloharja saattaa vain raapia maljakon pohjaa. Näin saat maljakon kirkkaaksi.

Täytä maljakko tai kannu puolilleen lämmintä vettä. Lisää pari tippaa astianpesuainetta ja kaksi ruokalusikallista etikkaa. Pese maljakko SINI Sporttipulloharjalla, jonka pehmeät harjakset puhdistavat maljakon hellävaraisesti. Pitkän varren avulla ulotut syviin ja hankalan muotoisiin maljakoihin. Pitkät ja koko pyöreässä harjan päässä olevat harjakset myötäilevät maljakon muotoja putsaten jokaisen sopukan. Saat maljakosta todella kirkkaan kuivaamalla sen Lasiliinalla. Jätä maljakko kuivumaan keittiöpyyhkeen päälle, mikäli et ulotu kuivaamaan sitä kaikkialta.

Pinttynyt lika pois maljakosta

Maljakossa seisova vesi ja kukkaravinteet jättävät maljakon pintaan herkästi rannun, jota on vaikea saada puhtaaksi. Maljakon tai muun pinttyneen lasi- tai posliinipintaisen esineen saat helposti puhtaaksi laittamalle pohjalle ison ruokalusikallisen soodaa. Kaada päälle varovasti lämmintä vettä. Odota puoli tuntia ja harjaa Sporttipulloharjalla esine puhtaaksi.

SINI Sporttipulloharja mahtuu maljakoihin, joiden suuaukon halkaisija on vähintään 4 cm.

SINI Sporttipulloharja soveltuu myös juomapullojen pesuun.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *