Lasiliina 50×64 cm – kiillottaa viinilasit

(9 tuotearviota)

7,50 

Lasiliina kuivaa kaikki juomalasit pisarattomiksi. Käytä kuohuviinilaseille, viinilaseille, viinikarahveille ja kaikille juomalaseille, jotka kaipaavat kiillotusta. Mikrokuitu-lasiliina on kehitetty nimenomaan juomalasien kuivaamiseen ja kiillottamiseen. Lasiliina poistaa tahrat hienoimmistakin laseista. Imukykyinen ja silkin sileä materiaali kirkastaa lasit hellävaraisesti. Mikrokuituinen liina poistaa pisarajäljet ja kalkkitahrat astianpesukoneen tai käsintiskauksen jäljiltä. Reilun koon ansiosta kuivaaminen sujuu vaivattomasti.

Jos haluat tehdä todella tarkkaa työtä, käytä lasiliinan kanssa puuvillakäsineitä.

Tuotenumero: 3490

EAN: 6423800034909

Käyttöohje

Lasiliinaa käytetään kuivana.

Hoito-ohje

Säilytä lasiliina ilmavasti ja helposti saatavilla esimerkiksi liinariipuksessa. Pidä lasiliina puhtaana ja raikkaana. Konepesu säännöllisesti pesupussissa vähintään 60 asteessa. Kestää kymmeniä pesukertoja. Ei huuhtelu- tai valkaisuaineita.

Koko

50 x 64 cm

Materiaali

Polyesteri / polyamidi

Kierrätysohje

Lasiliina – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

9 arviota tuotteelle

Lasiliina 50×64 cm – kiillottaa viinilasit

 1. Paula (varmistettu kirjoittaja)

  Tämä on huipputuote. Ei vain lasien kiillotukseen, mutta myös ja erityisesti silmälaseille – pesee mennen tullen optikkoliikkeiden liinat. Toivottavasti Sini alkaa valmistaa pienempää versiota ja markkinoi optikoille!

  • Hanna/Sinituote

   Hei Paula,
   mukava kuulla, että pidät lasiliinasta! Välitän ehdotuksesi tuotekehitystiimillemme mietittäväksi.

 2. Hannele

  Aivan täydellinen silmälasien puhdistamiseen. Yhden olen osatunut vuosi sitten kokeeksi ja nyt olisin ostanut mökille ja töihin, mutta en ole löytänyt mistään kaupasta tätä liinaa myynnistä.

  • Hanna/Sinituote

   Hei,
   mukava kuulla, että olet ollut tyytyväinen tuotteeseen. Tuotteemme ovat saatavana hyvin varustetuista kaupoista, mutta valikoima toki vaihtelee myymälöittäin. Lasiliinan voi tilata myös verkkokaupastamme tästä.

 3. Marika

  Minkä kanssa tämä on hyvä pestä kun ei ole mikrokuitua?

  • Hanna/Sinituote

   Hei Marika,
   Lasiliinan voi pestä pesupussissa muun pyykin, esimerkiksi lakanoiden, pyyhkeiden ja vaatteiden, kanssa.

 4. Marika

  Miten tämä eroaa keittiön kuivaus pyyhkeistä? Voiko käyttää myös tavallisena astiapyykeenä? Olisiko hyvä pestä ennen käyttöä?

  • Hanna/Sinituote

   Hei,
   Lasiliinaa voi käyttää kaikkien astioiden kuivaamiseen, mutta sen ominaisuuden ovat parhaimmillaan lasien ja lasiastioiden, kuten esimerkiksi maljakoiden, kuivaamisessa ja kiillottamisessa. Suosittelemme mikrokuidusta valmistettua keittiöpyyhettä käsi- ja astiapyyhkeeksi keittiöön. Liinoja ei tarvitse pestä ennen käyttöä.

 5. Puhdas koti

  Miinusta: Hieman kallis ja välillä vaikea löytää kaupoista sekä ensimmäisessä pesussa punainen reunanauha vähän värjää kangasta. Pahvin kiinnityksestä tulee useita pieniä reikiä liinaan.
  Plussaa: Mahtava tuote moneen eri asiaan. Kaikenlaisten astioiden kuivaamiseen ja kiillottamiseen. Ohut, kuivuu nopeasti. Siivousliinana myös ehdoton. Silmälasit, televisiot, kosketusnäytöt, peilit, ikkunat yms. Myös pölynpyyhintään erinomainen. Erittäin kestävä.
  Käytetty näitä liinoja jo vuosikausia ensin astioiden kuivaus- ja kiillotusliinana ja sen jälkeen ommeltu yhdestä isosta monta pientä siivousliinaa.

  Nimenä lasiliina ei ehkä parhaiten kuvaa tämän liinan monipuolisuutta käytössä. Liinaa voisi olla myös saatavilla erikokoisina.

 6. Juha Tuomimäki

  Voittaa silmälasien puhdistuksessa monet siihen tarkoitetut liinat eikä jätä raitoja. Tätä kun olisi saatavilla myös pienemmässä koossa…

  • Eveliina/Sinituote

   Hei!

   Mukava kuulla, että tuote on ollut mieleinen. Kerron eteenpäin tuoteideasi tuotekehitykselle.

 7. Elina suominen

  Erinomainen apu peilien, ikkunoiden ja muiden sileiden pintojen kiillotukseen. Pienet tahrat saa helposti puhdistettua, ehdottomasti ei nukkaa.

 8. Jaana Stenman

  Aivan korvaamaton kuohari-ja viinilasien kuivaamiseen. Eikä harmaita raitoja edes aurinkolaseissa. Verraton! Olen asunut ” kahden pyyhkeeni” kanssa kahdeksan vuotta ulkomailla. Nyt tulossa suomeen. Pelkäsin,etten enää voi ostaa uusia. Onneksi vielä valmistatte niitä! Vaikka vanhat toimii edelleen,useista pesuista huolimatta

 9. Auli kittilä

  Hyvä ikkunaan ja silmälasien puhdistukseen kiillotukseen

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Keittiö

SINI-vaihtopäätiskiharja pullonavaajana

SINI-vaihtopäätiskiharja toimii mainiosti myös pullonavaajana.

Lue

Ostetuimmat tuotteet