Puutarhan ötökät kuriin KUNGS-paineruiskusäiliöllä

KUNGS Paine­ruiskusäiliö sopii kirvojen ja muiden puutarhan tuholaisten torjun­taan

Kirvat ovat pieniä vihreitä kiusankappaleita, jotka tekevät tuhojaan puutarhassa ja ovat mm. marjapensaiden ja ruusujen kimpussa. Niiden karkottaminen onnistuu kuitenkin kotikonstein.

  • Aloita operaation  antamalla kirvojen kiusaamalle kasville kylmän suihkun esimerkiksi puutarhaletkulla.
  • Sen jälkeen kirvojen niskaan ruiskutetaan luonnonmukaista torjunta-ainetta, esimerkiksi pyretriinivalmistetta, mutta torjunta-aineen voi sekoitella itsekin esimerkiksi mäntysuopaliuoksesta. Mäntysuopavesi tehoaa hyvin kirvoihin, sillä se tukahduttaa pehmeäihoisten tuholaisten ilmaraot, jolloin ne  kuolevat. Sekoita esimerkiksi ämpärissä 2-3 dl nestemäistä mäntysuopaa 10 litraan noin 20 asteista vettä. KUNGS Paineruiskusäiliöön mahtuu kerrallaan viisi litraa valmista liuosta.
  • Ruiskuta huolella, mutta muista, että auringonpaisteella suoritettu kasvinsuojelu saattaa aiheuttaa lehtivaurioita.
  • Toista käsittely muutaman päivän välein, kunnes kirvat ovat kadonneet. Uusintaruiskutukset ovat tärkeitä, sillä kesän aikana kirvoilla on useita sukupolvia.

KUNGS Paineruiskusäiliö kestää kasvien torjunta-aineiden lisäksi kaikkia auton huoltamisessa käytettäviä liuottimia sekä lasin- ja autonpesuaineita. KUNGS paineruisku on tehokas: kymmenellä pumppauksella ruiskuttaa täydellä teholla jopa seitsemän minuuttia. Pullon tiiviste on laadukasta NBR-kumia ja säiliö polyeteeniä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *