Terassi ja kesäkalusteet kuivaksi sateen jälkeen

Terassi kuivaksi sateen jälkeen
Sateen jälkeen terassi voi olla liukas, mutta terassin turvallisuutta ja viihtyisyyttää voi parantaa kätevillä apuvälineillä, joilla kesäparatiisin saa hetkessä kuivattua.

Terassi on helppo kuivata sateen jälkeen SINI-varteen liitettävällä Teräväkuivaimella, jolla saa kuivattua myös kylpyhuoneen ja muiden kosteiden tilojen seinät ja lattiat. Puutarhakalusteiden kuivaamiseen sopii mainiosti myös Pikakuivain tai ikkunakuivain, jolla on erityisen helppo kuivata puutarhapöydän lasikannet.

Etenkin muoviset ja metalliset terassi- ja puutarhakalusteet on kuivaamisen jälkeen helppo viimeistellä mikrokuituliinalla, jolloin kalusteet tulee käytännössä pestyä. Mikrokuitu puhdistaa ilman pesuaineita, ja pinttynytkin lika tarttuu liinaan helposti. Toki kuivaaminen onnistuu myös imukykyisellä sieniliinalla ja erityisen likaiset kalusteet kannattaa puhdistaa kertakäyttöisellä pikasiivousliinalla, jotta et pilaa parempia siivousliinoja.

Grilli pysyy kuivana kätevän grillisuojuksen alla. Grillisuojuksia on kolmea kokoa, ja löytyypä valikoimasta oma suojuksensa myös kaasupullollekin.

Kommentit:

Näytä kaikki kommentit

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *