(6 tuotearviota)

5,95 

Poista

SINI Sporttipulloharja on suunniteltu urheilujuomapullojen, termospullojen ja maljakoiden pesemiseen. Pyöreä, pehmeä nailonharjas ulottuu hyvin pullon joka nurkkaan ja puhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Pitkän varren avulla harja ulottuu kapeiden ja pitkien pullojen ja maljakoiden pohjaan asti naarmuttamatta. Sopii myös kahvinkeittimen vesisäiliön ja vedenkeittimen puhdistamiseen. Harjaa on saatavana kahtena eri värisenä: turkoosina ja pinkkinä.

Tuotenumero(t): 3940

EAN: 6423800039409

Hoito-ohje

Huuhtele huolellisesti käytön jälkeen. Ripusta kuivumaan koukusta.

Koko

Pituus: 39 cm

Materiaali

Polypropeeni/nylon

Kierrätysohje

Sporttipulloharja – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

6 arviota tuotteelle

Sporttipulloharja

 1. Paula (varmistettu kirjoittaja)

  En tiennyt, että tarvitsen maljakkoharjaa, mutta onneksi hankin tällaisen. Minulla on aina leikkokukkia kotona, joten pesen usein maljakoita. Nyt se sujuu kuin tanssi. Kiitos!

 2. Marja

  Tätä on odotettu. Täydellinen juomapullojen pesuun!

 3. Cati

  Todella näppärä, tällä saa jopa SodaStream-pullot puhtaiksi!

 4. Nina Karani

  Aivan loistava tuote!! Vesipullot, termospullo, vedenkeitin, vesikannut tulevat puhtaiksi. Riittävän pitkä ja vahva varsi, hyvänkokoinen harjasosa.

 5. Seija Paananen

  Aivan mahtava uutuus! Käytän litran kokoisten, suurisuisten pullojen pesuun. Tavallinen tiskiharja on liian lyhyt ja tavallinen pulloharja liian löysä. Tämä on just hyvä!

 6. Suvi-Päivi Kortesluoma

  Tämä on kyllä toimiva! Riittävän pitkät harjakset ja tukeva kahva. Ainut, että ihan kapeakaulaisiin pulloihin ei mahdu, mutta isompien pesua kyllä helpottaa 🙂 Näyttää vessaharjalta, mutta eipä haittaa.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Keittiö

Ostetuimmat tuotteet