Pölyjen pyyhkiminen valaisimista – näin puhdistat valaisimet helposti

Pölypampula helpottaa pölyjen puhdistamista valaisimista.

Pölyinen lamppu katossa ei anna kunnolla valoa ja kärpäset valaisimen kuvussa eivät ole kaunistus nekään. Aurinko paljastaa armotta pölykertymät pinnoilla sekä valossa leijuvat pölyhiukkaset. Muhkean pölypampulan avulla poistat pölyt nopeasti valaisimista, tauluista ja muilta pinnoilta.

Pölyjen pyyhkiminen kannattaa pitää osana säännöllistä siivousta ja valaisimien puhtaus on hyvä tarkistaa kerran kuussa. Säännöllisesti tehtävä pölyjen pyyhintä varmistaa että lamput ja niiden varjostimet säilyvät puhtaina ja tuottavat mahdollisimman paljon valoa tilaan. Myös siivous helpottuu, kun pölyt puhdistaa säännöllisesti. Hyvä tapa on puhdistaa pölyt aina paremmin jostain kohteesta noin kerran viikossa. Näin tulee huomaamattaan käytyä läpi kaikki pölyä keräävät paikat säännöllisesti.

Valaisimien puhdistaminen onnistuu helposti pölypampulan avulla

Ennen puhdistuksen aloittamista valaisimista katkaistaan virta. Käsittele valaisimia aina varovasti. Pölypampula sopii kaikille valaisimille, niin metalli, muovi kuin puupintaisille. Mikrokuitu sitoo pölyä tehokkaammin kuin tavallinen rätti. Pölypampulan avulla vältyt myös tuoleille ja pöydille kiipeilyltä.

Pölypampulassa on reilusti pölyä keräävää pintaa ja mikrokuituinen materiaali sitoo erinomaisesti pölyä itseensä. Tuotteen lenkkimäinen muoto helpottaa valaisimien puhdistamista. Lenkin voi pujottaa valaisimen ympärille, ja sillä on helppoa pyyhkiä myös kattotuulettimen siivet.

Pölypampulan ja teleskooppivarren avulla pyyhit pölyt korkealta olevista valaisimista helposti.

Näin pyyhit pölyt korkealla olevista valaisimista

Pölypampula sopii kaikkiin SINI-varsiin, jolloin pölyjen pyyhkiminen onnistuu helposti myös korkealla olevista valaisimista. Säädettävän teleskooppivarren pituutta voi säätää ja varsia löytyy kolmessa eri pituudessa. Alumiininen teleskooppivarsi on kevyt, joten pölypampulan käyttäminen on tarkkaa ja kevyttä.

Pölyjen pyyhintä kannattaa aloittaa aina ylimmiltä tasoilta, koska pölyä kuitenkin hieman pöllyää pyyhkiessä. Pölyn kannattaa anttaa laskeutua seuraavaan päivään ennen lattioiden imurointia. Näin pöly myös poistuu kodista eikä jää leijailemaan huoneilmaan. Tehokas pölyjen pyyhintä on tärkeää etenkin allergiaperheissä, mutta myös kodeissa, joissa halutaan vältää pölyn näkyminen vaakapinnoilla.

Pölymiekalla kurottaa korkealle ja mahtuu ahtaisiin väleihin.

Pölynpyyhintää helpottaa myös Pölymiekka

Pölynpyyhinnässä tärkeä väline on myös pölymiekka – kapeiden välien ja korkeiden kohteiden pölynpuhdistaja. Taivutettavalla Pölymiekalla pyyhit vaivattomasti korkeallakin olevat tasot puhtaaksi ilman kiipeilyä. Pölymiekalla onnistuu myös pattereiden välien sekä muiden kapeiden paikkojen puhdistus pölystä. Myös pölymiekan saa liitettyä SINI-varteen, jolloin sillä on helppoa puhdistaa ilmanvaihtoventtiilit.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *