Seinien ja katon puhdistaminen – näin onnistut helposti

Pikamopin ja teleskooppivarren avulla kurotat kevyesti korkealle.

Jokainen tietää, kuinka paljon pölyä kertyy keittiön kaappien päälle, mutta tiesitkö, että myös kattoihin ja seiniin kertyy yllättävän paljon pölyä ilmanvaihdon myötä? Kattoon ja seiniin kertyy lisäksi nokea, jos poltat paljon kynttilöitä tai lämmität takkaa. Myös ulkoa kulkeutuu sisälle katu- ja siitepölyä. Moni välttää korkeiden paikkojen puhdistamista turhaan, sillä oikeiden siivousvälineiden ja kevyen teleskooppivarren avulla puhdistaminen onnistuu helposti.

Pölyjen pyyhintä kannattaa aloittaa aina katoista ja ylimmiltä pinnoilta, kuten kaappien päältä. Näin vältyt turhalta työltä, kun pöly ei leijaile jo pyyhityille pinnoille. Kattojen pyyhkiminen kannattaa ottaa tavaksi, sillä samalla tulet puhdistaneeksi ilmanvaihtoventtiilit säännöllisesti.

Pikamopilla puhdistuu helposti myös listat ja muut korkeat kohteet.

Näin kätevä on Pikamoppi

Pikamopin joustava lapa myötäilee katon ja seinien pintaa ja kevyen lasikuituvarren avulla sitä on kevyt käyttää. Mikrokuituinen päällinen sitoo pölyn levittämättä sitä huoneilmaan. Voit kiinnittää Pikamopin päälle myös staattisen liinan, joka on erityisen tarpeellinen allergiakodissa: kertakäyttöisen liinan mukana pöly poistuu kodista eikä leviä takaisin huoneilmaan.

Pikamoppi sopii pieneenkin kotiin, sillä se ei vie säilytyksessä paljon tilaa. Ja mikä parasta, yhdellä mopilla siivoat kodin kaikki kohteet! Pikamoppi taipuu hyvin myös pieniin koloihin ja rakoihin, ja sillä saa pyyhittyä niin jalkalistat, katot, huonekalujen aluset kuin lattiatkin. Monipuoliseen pikamoppiin saa hankittua helposti vaihdettavan mikrokuitupäällisen.

Pölypampulan ja teleskooppivarren avulla pyyhit pölyt pois valaisimista.

Tehokas pölynpoistaja

Pölypampula on muhkea pölyhuiska, jolla onnistuu pölyn ja hämähäkinseittien poisto katosta, nurkista, puu- ja hirsipinnoilta sekä muista hankalista paikoista. Pölypampulassa on reilusti pölyä keräävää pintaa ja mikrokuituinen materiaali sitoo erinomaisesti pölyä itseensä. Tuotteen lenkkimäinen muoto lisää käyttöominaisuuksia. Sillä on helppoa pyyhkiä kattotuulettimen ropelit ja korkealla olevat valaisimet joka puolelta.

Yksi varsi – kaikki kodin siivousvälineet

Pikamoppi ja pölypampula sopivat kaikkiin SINI-varsiin, kuten kaikki muutkin SINI-siivousvälineet, joissa on helppokäyttöinen SINI-kiinnitys. Korkeiden kohteiden puhdistuksessa kätevä Pölymiekka sopii myös SINI-varteen. Samaan varteen sopivat myös kaikki muut kodin siivouksessa tarvittavat välineet.

Myös seiniin kertyy pölyä ja likaa, joka on helppoa puhdistaa pikamopin avulla.

Myös seiniin kertyy pölyä ja likaa

Pikamoppi on näppärä väline myös seinien puhdistukseen. Kaikki seinät voi pyyhkiä kuivalla pikamopilla, joka poistaa pölyn tehokkaasti. Laattaseinät ja muut kosteutta kestävät pinnat voi pyyhkiä nihkeällä pikamopilla. Pikamopin voi kostuttaa nopeasti suihkepullolla tai sen voi kastella ja puristaa nihkeäksi.

Karkeana sääntönä maalipintojen puhdistamisessa on, että mitä kiiltävämpi ja kovempi maalipinta on, sitä helpompi se on puhdistaa ja sitä paremmin se myös kestää puhdistamista. Jos maalipinta on liitumainen ja siitä jää pyyhittäessä sormeen maalia, ei pintaa voi pestä. Tällöin seinän voi pyyhkiä kuivalla pikamopilla tai pölypampulalla.

Kura pois seinistä Pikamopilla

Etenkin koira- ja lapsiperheissä ei voi välttyä kuraisilta jäljiltä seinissä ja lattioilla. Koiran tassuissa ja turkissa kulkeutuu kuraa ja hiekkaa sisälle ympäri vuoden. Kostean pikamopin avulla roiskeet on helppoa pyyhkiä seinistä ja lattioista. Pikamoppi on näppärä myös koiran ruokapaikan ympäristön pyyhkimisessä. Nopean puhdistuksen voi tehdä helposti myös pikamopin ympärille laitettavan kostean moppiliinan avulla.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *