Pölyn pyyhkiminen kaapin päältä

Pölypampulan ja teleskooppivarren avulla kurotat kevyesti kaappien päälle.

Kaappien päälliset, kuten kaikki kodin tasot, keräävät herkästi pölyä. Usein kuitenkin tuntuu, että kaappien päälle pölyä kertyy enemmän kuin muille pinnoille. Tämä johtuu vain siitä, että kappien päälliset puhdistetaan harvemmin. Moni välttelee hommaa turhaan, sillä oikeilla siivousvälineillä tämäkin kotiaskare sujuu helposti, ja vie vain muutaman minuutin. Kaiken A ja O on puhdistaa kaapin päälliset säännöllisesti. Parilla välineellä se onnistuu helposti.

Ennen kuin kipuat keittiön tason tai jakkaran päälle, harkitse vielä! SINI-varteen liitetyllä siivousvälineellä homma hoituu ilman kiipeilyä. Kodin pölyjen pyyhintä kannattaa aina aloittaa ylimmiltä pinnoilta, kuten kaappien päältä. Näin vältyt turhalta työltä, kun pöly ei leijaile jo pyyhityille pinnoille.

Pölyjen pyyhkiminen kannattaa pitää osana säännöllistä siivousta ja pölyt kannattaa pyyhkiä kaappien päältä kerran kuukaudessa. Siivous helpottuu, kun pölyt puhdistaa säännöllisesti. Hyvä tapa on puhdistaa pölyt aina paremmin jostain kohteesta kerran viikossa. Näin tulee huomaamattaan käytyä läpi kaikki pölyä keräävät paikat säännöllisesti.

Tehokas Pölypampula kerää pölyn kaapin päältä

Pölypampula on muhkea pölyhuiska, jossa on reilusti pölyä keräävää pintaa. Mikrokuituinen materiaali sitoo erinomaisesti pölyä itseensä. SINI-varteen liitettävällä Pölypampulalla saa pyyhittyä kaapin päälliset ilman kiipeilyä. Säädettävän teleskooppivarren pituuden voi säätää tilaan sopivaksi. Alumiininen teleskooppivarsi on kevyt, joten pölypampulan käyttäminen on tarkkaa ja kevyttä. Pölypampulan voi ravistella välillä puhtaaksi ulkona ja jatkaa siivoamista.

Paksu rasvalika- ja pölykerros keittiökaappien päällä

Pölymiekan voi taivuttaa haluttuun muotoon.

Kaapin yläosat on helppoa pitää puhtaana säännöllisesti puhdistamalla. Mutta entä jos edellisestä pyyhkimiskerrasta on kulunut aikaa? Kaikki me, jotka olemme joskus kivunneet tiskipöydälle kurkistamaan kaappien päälle, tiedämme, millaista epämääräisen harmaata tahnaa pöly ja ruuanlaitosta roiskuva rasva saavat yhdessä aikaan.

Lähes 60 senttisellä, välinevarteen kiinnitettävällä Pölymiekalla saa pyyhittyä pölyt helposti myös kaappien päältä. Kostuta mikrokuitupäällinen suihkepullon avulla. Tarvittaessa voit käyttää mietoa yleispuhdistusainetta. Pyyhi lika Pölymiekkaan. Hyödynnä pölymiekasta molemmat puolet, ja hanki tarvittaessa helposti vaihdettava vaihtopäällinen. Mikrokuituiset pesimet voi lopuksi pestä pesukoneessa 60 asteessa.

Pölymiekan voi taivuttaa juuri sopivan muotoiseen kulmaan. Kun miekan taittaa koukuksi, sillä pääsee kätevästi koukkaamaan myös ilmanvaihtoventtiilien taustat, kattoplafondit ja erilaiset urat esimerkiksi verhokiskojen päältä.

Kommentit:

  1. Ostin pölymiekan viime syksynä. Se on kovassa käytössä imurin kanssa. Pääsee kaikkiin pieniin ja mataliin paikkoihin ja pölyt siitä voi imurilla ottaa pois. Hyvä vekotin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *