Tiesitkö nämä viisi asiaa pölyjen pyyhinnästä?

Pölymiekalla onnistuu myös pattereiden välien puhdistus pölystä.

Aurinko paljastaa armotta pölykertymät pinnoilla sekä valossa leijuvat pölyhiukkaset. Pölyjen pyyhintä saattaa jäädä pimeinä aikoina vähemmälle, kun hyllyillä ja tasoilla on kynttilöitä, valoja sekä koristeita hankaloittamassa pintojen puhtaana pitoa. Näillä välineillä pyyhit pölyt helposti.

1. Pölymiekka taipuu hankaliin paikkoihin

Aloita pölyjen pyyhintä aina ylimmiltä pinnoilta, koska pölyä kuitenkin hieman pöllyää lattiaa kohti pyyhkiessä. Teleskooppivarteen liitettävällä taivutettavalla Pölymiekalla pyyhit vaivattomasti korkeallakin olevat tasot puhtaaksi ilman kiipeilyä. Pölymiekalla onnistuu myös pattereiden välien sekä muiden kapeiden paikkojen puhdistus pölystä.

2. Mikrokuitu poistaa pölyn tehokkaammin

Mikrokuitu sitoo pölyä tehokkaammin kuin tavallinen rätti, joten käytä apuna mikrokuituista yleisliinaa. Muhkeassa Pölypampulassa on paljon pölyä keräävää pintaa ja se sopii esimerkiksi valaisinten puhdistamiseen. Mikrokuituinen materiaali sitoo erinomaisesti pölyä itseensä. SINI-varteen liitettävällä Pölypampulalla saa pyyhittyä kaapin päälliset ilman kiipeilyä.

Taulujen puhdistamiseen sopii SINI-pölypampula.

3. Huomioi erilaiset pinnat

Arkojen ja helposti naarmuuntuvien pintojen kanssa kannattaa olla huolellinen ettei liinaan ole jäänyt roskia tai hiekanmurusia, joka pahimmillaan naarmuttaa pintaa. Käytä elektroniikalle pehmoista elektroniikkaliinaa tai pyyhi kertakäyttöisillä staattisilla pölyliinoilla, jolloin pakkauksesta otetaan aina puhdas ja uusi liinaa. Koriste-esineet, taulut ja valaisimet puhdistuvat hellävaraisesti pehmoisella Pölypampulalla. Tuuhea pölyhuiska mukailee pintoja hyvin, jolloin kaikki pöly tarttuu hyvin pölyhuiskaan.

4. Kasvitkin kaipaavat pyyhintää

Ohutkin kerros pölyä voi haitata kasveja ja estää niiden riittävää valonsaantia. Kasvit keräävät pölyä siinä missä kaikki muukin kotona. Käytä nihkeää mikrokuituliinaa ja pyyhi hellävaroen. Tämä on parempi tapa kuin sumuttaa kasveja vedellä, mikä voi edesauttaa homeen kasvua.

Pölymiekka taipuu muotojen mukaan ja sen saa liitettyä myös SINI-varteen.

5. Pyyhi säännöllisesti

Sopiva aikaväli pöytäpintojen, valokuvakehyksien ja lipastojen pyyhkimiseen on kerran viikossa, jolloin pöly on vielä helposti pyyhittävissä. Jos olet allerginen, pyyhi jopa kaksi kertaa viikossa.

Kommentit:

  1. Tosi kätevä. Käytän tätä pattereiden taustoihin, yläkaappien pintoihin, parvekkeen lasikaton reunan vihertyvään reunaan, kaikkeen mihin voin tätä taivuttaa kun en itse ylety. Loisto tuote!

  2. Meillä pyyhitään pölyt kerran viikossa, oli kesä tai talvi . Näin miellyttävämpi olla.

Näytä kaikki kommentit

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *