Kylpyhuoneteline ilman porausta

SINI Ruuviton -kylpyhuonesarjan tuotteet on helppo ja nopea kiinnittää kaikille sileille lasi- ja kaakelipinnoille ilman porausta ja ruuvausta.

Kylpyhuoneessa tarvitaan pesuainetelineitä ja koukkuja, joihin pesuaineet ja pyyhkeet voi ripustaa. Jos et halua porata kylpyhuoneesi kaakeleihin reikiä, valitse kylpyhuoneteline jonka saa seinään kiinni imukupeilla.

Jokainen haluaa välttää kotinsa seinien poraamista, sillä ruuvin reikä seinässä on aina lohduton näky. Varsinkin kaakeliin tai lasiseinään reikää ei mielellään tee, ainakaan uudessa kylpyhuoneessa tai vuokra-asunnossa. Vesieristetyissä pesutiloissa reikien poraamisessa piilee aina myös kosteussuojauksen vaurioitumisen riski.

SINI Ruuviton -kylpyhuonesarjan tuotteet on helppo ja nopea kiinnittää kaikille sileille lasi- ja kaakelipinnoille ilman porausta ja ruuvausta. Kiinnitys perustuu ainutlaatuiseen patentoituun imukuppiin, jota ympäröi ilma- ja vesitiivis silikonirengas. Imukuppi kiristetään mutterin avulla tukevasti kiinni seinään. Kiristäessä imukupin ja seinän väliin jää ilmatiivis alue, joka varmistaa, että hylly myös pysyy seinässä. Imukuppia on hyvä kuitenkin silloin tällöin kiristää, jolloin tiiviste imeytyy taas tiukemmin seinäpintaan.

Koukkujen ja hyllyjen paikan vaihtaminen on helppoa

Ruuvittomasti kiinnitettyjen telineiden ja naulakoiden paikkaa voi halutessaan helposti vaihtaa. Lapselle voi huoletta asentaa oman hyllyn tai naulakon alemmas ja siirtää naulakkoa iän myötä. Samoin tyylikkäät telineet voi ottaa muuton yhteydessä mukaansa ilman, että jättää jälkeensä reikäisen seinän.

Ruuviton teline tai koukku on helppo irrottaa esimerkiksi perusteellisemman kylpyhuoneen siivouksen ajaksi, jolloin tyhjä seinäpinta on mukavampi pestä. Riittävä hyllytila helpottaa myös päivittäistä lattian ja seinien kuivaamista suihkun jälkeen, kun shampoopullot ja muut tavarat ovat pois lattioilta ja pysyvät tukevasti korkeareunaisella hyllyllä.

Ruuvittoman koukun saa kiinnitettyä myös paikkaan, mihin porakoneella reiän poraaminen ja ruuvin kiinnittäminen ei onnistu. Näin saa hyödynnettyä myös ahtaat välit kylpyhuoneessa vaikka pyyhekoukulle tai nurkan kulmamalliselle hyllylle. Pienissä tiloissa ruuvittomat koukut ja telineet saa hyvin kiinni myös suihkuseinään tai suihkukaappiin.

Ruuviton-sarjasta löytyy neljä erikokoista ja -mallista kylpyhuonetelinettä sekä koukkuja ja vessapaperiteline. Katso kaikki SINI Ruuviton -kylpyhuonetelineet >>

Kommentit:

  1. Imukuppitelineet olleet käytössä puolisen vuotta. Ei irtoamisia. Hyvin pysyneet laatta seinällä. Siistit ja tyylikkäät.

Näytä kaikki kommentit

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *