Ohje: Puhdistusaineen valmistaminen tabletista

SINI puhdistusaineen valmistus tabletista on helppoa: tiputa tabletti pulloon ja saat pullollisen puhdistusainetta.

Ei enää kertakäyttöisiä muovipulloja. Täytä kaunis kestopullo vedellä, tiputa tabletti pulloon ja saat pullollisen puhdistusainetta. Tehokasta ja kestävää siivousta – maapallokin kiittää.

Näin valmistat SINI puhdistusaineen tabletista:

1. Täytä kestopullo viivaan asti lämpimällä vedellä.
2. Pudota yksi tabletti pulloon ja anna liueta vähintään 30 minuuttia. Sulje pullo vasta kun tabletti on kokonaan liuennut.
3. Sulje pullo ja aloita siivous! Laita suutin off-asentoon säilytyksen ajaksi.

SINI puhdistusaineisiin kuuluu viisi erilaista puhdistusainetablettia: greipiltä tuoksuva pH-arvoltaan neutraali yleispuhdistusaine, emäksinen sitruunantuoksuinen keittiöpintojen puhdistusaine, hapan laventelin tuoksuinen kylppärin puhdistaja, neutraali merellinen ikkunanpuhdistusaine ja hapan eukalyptukselta tuoksuva wc-puhdistusaine. Lisäksi keittiön, kylppärin ja yleiseen puhdistukseen voi valita hajusteettoman puhdistusaineen. Starttipakkaukseen kuuluu kestopullo sekä kaksi tablettia. Täydennystabletteja myydään erikseen kahden kappaleen pakkauksissa.

SINI puhdistusaineen säilyvyys

Valmis puhdistusaineliuos säilyy noin vuoden verran kun sitä säilyttää huoneenlämmössä tai viileässä. Vedenlaatu ja puhtaus vaikuttaa myös säilymiseen. Jos huomaat tuotteessa ajan kanssa muutoksia värissä, tuoksussa tai olomuodossa, suosittelemme että tyhjennät pullon, huuhtelet sen huolellisesti ja valmistat uuden pullollisen liuosta. Tuotteessa on turvallisia, elintarvikekelpoisuuden täyttäviä säilöntäaineita. Huomaathan että jos puhdistusaine on pitkään käyttämättä, pullon pohjalle voi muodostua pientä sakkaa, mikä on normaalia. Ravista tällöin pullo ennen käyttöä. Tabletit säilyvät vuosikausia pakkauksessaan, kunhan pakkaus pysyy tiiviinä eikä siihen pääse kosteutta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *