Asennusohje: SINI -säädettävä kuivausteline

Säädettävä kuivausteline säästää lattiapinta-alaa. Pyykkiteline asennetaan kahden seinän väliin kylpyhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen tai mihin tahansa kapeaan tilaan, jonka leveys on enintään 235 cm.

2912 säädettävä kuivausteline1. Tartu keskiputkeen, ja vedä sisempää putkea ulospäin. Vapauta kiinnitysholkki ja siirrä se kohti putken keskiosaa.

Tartu keskiputkeen ja vedä si- sempää putkea ulospäin. Vapauta kiinnitysholkki ja siirrä se kohti putken keskiosaa.2. Kiinnitä keskiputki päätytankoihin. Huomioi, että putken päät ovat eri paksuiset.

Huolehdi, että tangon muovitassut ovat oikeassa asennossa suhteessa seinään. Käännä tarvittaessa.3. Käännä tangon muovitassut oikeaan asentoon suhteessa seinään.

2912 asennusohje4. Nyt teline on valmis asennettavaksi kahden seinän väliin.

2912 säädettävä kuivausteline5. Paina kiinnitysholkkia putken päätä vasten, kunnes teline puristuu tiukasti paikoilleen ja kiristä siipiruuvi. Varmista kiinnitys pyörittämällä kiinnitysholkkia vastapäivään (siipiruuvi pysyy paikoillaan).

2912 säädettävä kuivausteline6. Kiristä ripustusnarut sopivan pituisiksi.

Kommentit:

  1. Täysin käyttökelvoton tuote. Kiristys ei vaan toimi, ihan sama miten päin putkia ja holkkia kääntelee. Erittäin pettynyt tähän viritykseen. En suosittele tuotetta kenellekään.

    1. Hei! Harmillista kuulla, että olet pettynyt tuotteeseen. Mikäli tuote ei toimi oikein tai haluat kysyä lisätietoja tuotteen asennuksesta, niin olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme: sinituote@sinituote.fi tai p. +358 19 7600 200.

  2. Yli 20 v ollut käytössä,toimii erinomaisesti,nyt klp remontin yhteydessa tullut aika vaihda mutta ei se mennyt rikki vaan narut kellastunneet.

  3. Kiristys systeemi ei todellakaan toimi. Meidän paketista ehkä puuttui jokin osa mutta ei todellakaan kiristy holkki ja ruuvi myös sitten turha.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *