Vedä ja ripusta kuivausteline

(14 tuotearviota)

17,50 

Vedä ja ripusta -kuivausteline sopii useimpiin kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin. Kuivaustelineessä on viisi ulosvedettävää narua ja yhteensä 21 metriä kuivaustilaa. Pyykkinarut voi lukita haluttuun pituuteen. Lukitusmekanismi pitää narut kireinä. Narut saa kätevästi pois tieltä telineen sisään, kun teline ei ole käytössä.

Tuotenumero: 1325

EAN: 6423800013256

Käyttöohje

Pakkauksessa on yksityiskohtaiset asennusohjeet. Tuote kiinnitetään pakkauksessa mukana tulevilla ruuveilla seinään. Kuivausteline ei sovellu saunaan eikä ulos.

Koko

Pituus: 7,3 cm
Leveys: 44,5 cm (kelauslukon kanssa 47 cm)
Korkeus: 7 cm

Narun pituus: 4,2 m
Narun paksuus: 1,8 mm

Materiaali

Teline – muovi
Narut – polyesteri

Kierrätysohje

Teline – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

14 arviota tuotteelle

Vedä ja ripusta kuivausteline

 1. Kaisa

  Olen pitänyt Siniä laatumerkkinä, mutta tämä tuote oli kyllä pettymys. Narut eivät luista, joten telineen lukitusmenetelmä pettää joka kerta kun nostan lakanoita naruilta, vaikka miten varovasti toimin. Romahtelee muutenkin hyvin helposti. Ja osa naruista jää löysemmiksi, joten on pitänyt kehittää riisipuikosta viritelmä niitten pitämiseksi kireällä.

  Eli kolme kehityskohtaa: narut luistaviksi, lukitus luotettavaksi, narujen kireys kauttaaltaan yhtäläiseksi.

  • Maiju

   Kiitos palautteesta, pahoittelemme tuotteen aiheuttamaa pettymystä. Mikäli et vielä ollut yhteydessä reklamaatiosta asiakaspalveluumme, niin laitathan reklamaation sähköpostitse osoitteeseen sinituote@sinituote.fi niin saamme korvattua rikkoutuneen tuotteen.

 2. Antti

  Todella hyvä keksintö. Pyykkien kuivuttua tilan saa käyttöön hetkessä, eikä narujen kanssa tarvitse tapella. Päätykappaleeseen tarvittavat ripustuskoukut olen päällystänyt kutistesukalla, jotteivät rasita naruja, kun virittelee telinettä käyttöön. Vanhana virittelijänä saattaisin jatkossa kaivata vinkkejä uuden narun virittämiseen laitteeseen. Näyttää olevan amatöörille melko monimutkainen pujottelutehtävä. 😉

 3. Marketta (varmistettu kirjoittaja)

  Meillä laitettiin kolmen metrin pituuteen ja kyllä on hutera teline ja narut, muutama roikkuu löysällä ja loput jokseenkin kireällä ja vaikka kuinka yrität korjata tilannetta, ei vaan tulos tyydytä. Katsotaan rupeaako toimimaan vai viskataanko muovikeräykseen.

  • Maiju

   Kiitos palautteesta, pahoittelemme tuotteen aiheuttamaa pettymystä. Mikäli et vielä ollut yhteydessä reklamaatiosta asiakaspalveluumme, niin laitathan reklamaation sähköpostitse osoitteeseen sinituote@sinituote.fi.

 4. Heli

  Todella huono, ei saatu käyttöön ollenkaan. Rullamekanismi ensin niin jäykkä, että rispasi narut. Kun saatiin asennettua seinään, ei enää lukittunut ollenkaan. Nyt seinässä rumat jäljet mutta ei pyykkitelinettä 🙁

  • Maiju

   Kiitos palautteesta, pahoittelemme tuotteen aiheuttamaa pettymystä. Mikäli et vielä ollut yhteydessä reklamaatiosta asiakaspalveluumme, niin laitathan reklamaation sähköpostitse osoitteeseen sinituote@sinituote.fi.

 5. Stina

  Ei kestänyt pyykin painoa (lapsen pyykkiä). Rullalukitusmekanismi todella huono, näki jo lähtiessä ettei tuommonen rämpylä pysy.. Kunnon muovi härpäke.

  • Maiju

   Heippa ja harmittava kuulla että tuote ei ollut mieluinen. Mikäli haluat reklamoida tuotteesta, olisitko yhteydessä asiakaspalveluumme sinituote@sinituote.fi

 6. Mats

  Onko tämä vedenkestävä eli voiko asentaa suihkun lähelle?

  • Hanna/Sinituote

   Hei!
   Vedä ja ripusta kuivaustelineen voi asentaa suihkun lähelle, sillä kastuminen ei haittaa sen käyttöä.

 7. Eija

  Meillä on ollut tämä teline 4 vuotta lapsiperheen kovassa käytössä ja hyvin on toiminut, vaikka välillä onkin pitänyt naruja kiristää. Nyt narut kuitenkin katkesivat. Voiko tähän telineeseen uusia narut, ja mikä naru olisi sopiva?

  • Hanna/Sinituote

   Hei Eija,
   Emme suosittele narun vaihtamista, sillä sen kiinnittäminen voi olla hankalaa ja narun tulisi olla juuri oikean paksuinen. Narut on valmistettu kestävästä polyesterista. Useisiin tuotteisiin meillä on varaosia saatavilla, mutta valitettavasti tähän tuotteeseen meillä ei ole saatavana vaihto-osaa kuluneen/rikkoutuneen tilalle.

 8. Tuomas

  Voiko tuotteet asentaa pihalle? Kestääkö siis ulkona?

  • Hanna/Sinituote

   Hei Tuomas,
   tuote ei kestä vaihtuvia sääolosuhteita, pakkasta tai UV-altistusta, joten tuote on tarkoitettu sisäkäyttöön.

 9. Sini

  Hei, minkä verran tämä kestää painoa? Onko jotain rajoitusta?

  • Hanna/Sinituote

   Hei,
   olemme testanneet kuivaustelinettä erilaisen pyykin kuivaamiseen: mm. lakanoille, pyyhkeille, vaatteille ja urheiluvaatteille. Painoon vaikuttaa hyvinkin paljon vaatteen materiaali ja paksuus sekä linkouksen tehokkuus. Täten emme voi sanoa tarkkaa painoa tai määrää, minkä kuivausteline kantaa. Kuivausteline kantaa pyykkiä kuitenkin niin paljon, että kuivaustilan voi hyödyntää täysin. Suosittelemme kuivaustelinettä kotitaloudessa syntyvälle normaalille pyykimäärälle.

 10. Sinikka

  Miksi tätä ei voi asentaa saunaan?

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Sinikka, tuote on valmistettu pääosin muovista eikä tällöin kestä saunan kuumuutta.

 11. kirsti

  Kuinka pitkiksi narut voi vetää ? Siis mikä on maksimi pituus niille ?

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Kirsti! Narut voidaan maksimissaan asettaa 4,2 m pitkäksi.

 12. Marjo

  Hei. Pystyykö toisen pään kiinnittämään kuivausrummun kylkeen vai pitääkö olla seinä?

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Marjo! Kyseinen tuote vaatii seinään porauksen molemmille vastakappaleille. Tästä syystä en usko, että asennus on mahdollista kuivausrummun kylkeen.

 13. Sanna

  Paljoko on ruuvien väli? Sopiikohan samoihin reikiin joissa oli reilu 10v vanha sini teline?

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Sanna,

   Saamamme palautteen vuoksi olemme muuttaneet tuotetta vuosien varrella parempaan suuntaan. Tästä syystä myös tuotteen runkoon on jouduttu tekemään muutoksia. Valitettavasti siis nykyinen teline ei sovi yli kymmenen vuotta vanhoihin ruuvinpaikkoihin. Nykyisessä telineessä kiinteän osuuden ruuvinväli on n. 40,5 cm ja ulosvedettävän osuuden ruuvinväli on n. 18,5 cm.

 14. Hannu Niemi

  Asennusohje epäselvä ja ylimalkainen eikä netistäkään löytynyt parempaa.En tajunnut miten se vastakappale laitetaan niillä koukuilla ja laitoin ruuveilla ja pakkaukksessa oli kolme koukkua ja yksi ruuvi vaikka pitäis vissiin olla toisin.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet