Vedä ja ripusta kuivausteline

Arvio 2.78 5:stä perustuen 9 asiakkaan arvotukseen.
(9 tuotearviota)

15,90 

Vedä ja ripusta -kuivausteline sopii useimpiin kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin. Kuivaustelineessä on viisi ulosvedettävää narua ja yhteensä 21 metriä kuivaustilaa. Pyykkinarut voi lukita haluttuun pituuteen. Lukitusmekanismi pitää narut kireinä. Narut saa kätevästi pois tieltä telineen sisään, kun teline ei ole käytössä.

Tuotenumero: 1325

EAN: 6423800013256

Käyttöohje

Pakkauksessa on yksityiskohtaiset asennusohjeet. Tuote kiinnitetään pakkauksessa mukana tulevilla ruuveilla seinään. Kuivausteline ei sovellu saunaan eikä ulos.

Koko

Pituus: 7,3 cm
Leveys: 44,5 cm (kelauslukon kanssa 47 cm)
Korkeus: 7 cm

Narun pituus: 4,2 m
Narun paksuus: 1,8 mm

Materiaali

Teline – muovi
Narut – polyesteri

Kierrätysohje

Teline – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

9 arviota tuotteelle

Vedä ja ripusta kuivausteline

 1. Arvostelu tuotteesta: 2 / 5

  Huuru Petteri

  Miksi Sini ei enään ole laadun tae?
  Unohtakaa nämä pula-ajan muovi mallit ja tehkää kunnon teräksinen malli!

  • Hanna/Sinituote

   Hei Petteri,
   Harmillista kuulla, että olet pettynyt tuotteisiimme. Palautteesi on viety eteenpäin.

   Sinituotteen valikoimasta löytyy pyykinkuivaustelineitä erilaisiin tarpeisiin. Täältä löydät teräksiset pyykinkuivaustelineemme.

 2. Arvostelu tuotteesta: 1 / 5

  Terhi

  Ostimme uuden vedä ja ripusta telineen vanhan tilalle, joka kesti käytössä 10 vuotta. Tämä uusi versio on aivan surkea edelliseen verrattuna. Uudesta meni pian käyttöön oton jälkeen rikki yksi veto-osassa oleva narun pidike rinkula eli yksi naru lähti pois käytöstä. Tämän uuden telineen lukitusmekanismi ei kestä yhtään painoa vaan narut rätsähtävät kasaan. Vanha malli oli hinta/laadultaan loistava tuote, jolle pystyi asettamaan kuivumaan kaikki kodin pyykit lakanoista vaatteisiin. Tämä uusi taas on surkea, lähes käyttökelvoton tuote.

  • Hanna/Sinituote

   Hei Terhi!
   Harmillista kuulla, että olet pettynyt tuotteeseen. Mikäli tuote on hajonnut tai ei toimi oikein, niin olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme: sinituote@sinituote.fi tai p. +358 19 7600 200. Tuotteillamme on vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Tuotannossamme on myös tärkeää saada tietoa, jos tuotteissa ilmenee virheitä.

 3. Arvostelu tuotteesta: 2 / 5

  Tuija L.

  Hei, eikö narut ole tarkoitettu lakanoiden kuivaamiseen, kun ne eivät pysy napakati kireällä vaan lakanat valuvat myttyyn kun narut antavat periksi. Vai eikö lukitusmekanismi toimi? Alunperinkään eivät ole pysyneet kireinä.

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Tuija, Valitettavasti Vedä ja ripusta kuivausteline ei välttämättä kestä lakanoiden painoa. Ja vaikka kestäisi niin narut saattavat ajan saatossa alkaa venymään. Suosittelemme siis kuivaustelinettä joko pikkupyykille tai vain yhdelle/kahdelle lakanalle kerrallaan.

 4. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Sinikka

  Miksi tätä ei voi asentaa saunaan?

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Sinikka, tuote on valmistettu pääosin muovista eikä tällöin kestä saunan kuumuutta.

 5. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  kirsti

  Kuinka pitkiksi narut voi vetää ? Siis mikä on maksimi pituus niille ?

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Kirsti! Narut voidaan maksimissaan asettaa 4,2 m pitkäksi.

 6. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Marjo

  Hei. Pystyykö toisen pään kiinnittämään kuivausrummun kylkeen vai pitääkö olla seinä?

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Marjo! Kyseinen tuote vaatii seinään porauksen molemmille vastakappaleille. Tästä syystä en usko, että asennus on mahdollista kuivausrummun kylkeen.

 7. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Sanna

  Paljoko on ruuvien väli? Sopiikohan samoihin reikiin joissa oli reilu 10v vanha sini teline?

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Sanna,

   Saamamme palautteen vuoksi olemme muuttaneet tuotetta vuosien varrella parempaan suuntaan. Tästä syystä myös tuotteen runkoon on jouduttu tekemään muutoksia. Valitettavasti siis nykyinen teline ei sovi yli kymmenen vuotta vanhoihin ruuvinpaikkoihin. Nykyisessä telineessä kiinteän osuuden ruuvinväli on n. 40,5 cm ja ulosvedettävän osuuden ruuvinväli on n. 18,5 cm.

 8. Arvostelu tuotteesta: 2 / 5

  Tapio

  Tuote näyttää netin kuvassa kokovalkoiselta, mutta pakkauksen kuvassa on musta nuppi ja myös narujen toisen pään kiinnitysrima on musta.
  Mikä on todellisuus?

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Tapio,

   Kiitos hyvästä huomiosta! Tuotetta on aikoinaan valmistettu kokonaan valkoisena, sekä harmaa-valkoisena. Tästä syystä pakkauskuvassa on vielä vanhempaa mallia oleva harmaa-valkoinen tuote. Nykyisessä valikoimassa oleva tuote on kokonaan valkoinen, jonka takia olemme uudistamassa pakkausta. Päivitämme kuvan, kunhan uusi pakkaus valmistuu.

 9. Arvostelu tuotteesta: 2 / 5

  Hannu Niemi

  Asennusohje epäselvä ja ylimalkainen eikä netistäkään löytynyt parempaa.En tajunnut miten se vastakappale laitetaan niillä koukuilla ja laitoin ruuveilla ja pakkaukksessa oli kolme koukkua ja yksi ruuvi vaikka pitäis vissiin olla toisin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet