Pyykin kuivaus ulkona

Ulkona kuivattu pyykki saa uskomattoman raikkaan ja puhtaan tuoksun. Pyykin raikastaa ulkoilman runsas happi, joka pyydystää hajumolekyylit.

Ulkona kuivaaminen on nopeaa

Pyykit kannattaa kuivattaa ulkona aina kun se on sään, siite- tai katupölytilanteen mukaan mahdollista. Allergisen kannattaa odottaa, kunnes siitepölyaika on ohi ja viedä vasta sitten pyykkinsä ulos kuivumaan. Ulkokuivaus on nopeaa ja se raikastaa pyykin. Parvekkeella tai terassilla pyykit saa kuivumaan kokoontaitettavalle kuivaustelineelle ja pihalla pyykkinarulle tai ulkokuivaustelineelle.

Hyödynnä kesätuulia

Ulkona kuivatetut liinavaatteet siliävät luonnostaan, mikä on hyvä tieto silitystä inhoavalle. Ravistele pyykit hyvin auki ennen ripustamista niin saat mahdollisimman sileitä ja pehmeitä vaatteita.

Säästä energiaa

Pyykin kuivattaminen ulkona on energiatehokasta ja nopeaa. Jos pyykkiä kuivataan sisätiloissa, tulee varmistaa riittävä ilmanvaihto ettei pyykkiin tule tunkkaista hajua. Kun pyykin kuivaa ulkona, ei sisätiloihin kerry kosteutta ja tilaa vapautuu kylpyhuoneesta ja muista asuintiloista.

Muoviset pyykkipojat sopivat ulos

Hyvin muotoilluilla pyykkipojilla pyykin ripustaminen käy joutuisasti ja vaatteet pysyvät narulla paikoilla tuulessakin. Jumbo-pyykkipojat ovat tukevia muovisia pyykkipoikia, jotka myydään 20 kpl:n pakkauksessa. Perinteisten pyykkipoikien ystävälle on myös tarjolla puisia pyykkipoikia.

Lisää kuivaustilaa pyykkinaruilla

Isompiin ulkokuivaustelineisiin sopii tukeva Punottu pyykkinaru,  joka kestää ulkona ympäri vuoden. Punotussa pyykkinarussa pyykkipoika pysyy erityisen hyvin paikoillaan.  Muovipintainen pyykkinaru on helppo puhdistaa eikä se veny käytössä. Pyykkinarun voi kietaista poutasäällä vaikka puiden ympäri, jolloin pyykinkuivaukselle saa paljon lisätilaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *