Muovinen pyykkipoika Jumbo, 20 kpl

(1 tuotearvio)

2,90 

( 0,15 €/kpl )

Reilun kokoisen, tukevan ja pitävän Jumbo-pyykkipojan avulla pyykin ripustaminen käy joutuisasti. Isosta pyykkipojasta saa tukevan otteen, ja sillä voi ripustaa raskastakin pyykkiä kuivumaan. Muoviset pyykkipojat kestävät hyvin kosteutta ja ovat pitkäikäisiä. Pyykkipoika sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Pakkauksessa on 20 kpl pyykkipoikia kahta eri väriä oranssi ja turkoosi.

Tuotenumero: 1526

EAN: 7312280015265

Hoito-ohje

Huuhtele tarvittaessa puhtaalla vedellä ja kuivata ilmavasti.

Koko

Leveys: 1,2 cm
Pituus: 1,8 cm
Korkeus: 8 cm

Materiaali

Pyykkipoika – polypropeeni

Kierrätysohje

Pyykkipoika – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi
Pakkausmuovi – energiajäte/muovinkeräys

1 arvio tuotteelle

Muovinen pyykkipoika Jumbo, 20 kpl

  1. Kaija Salomaa

    Mikään ei ole niin kuin ennen. Ei tässäkään kohdassa. Mikään firma ei enää osaa tehdä sellaisia pyykkipoikia, jotka pitävät ulkona tuulellakin pyykit narulla. Tulin juuri kotiin ja robottileikkurimme oli huolella pyöritellyt narulta maahan lentäneen pussilakanan, kun ne teidän pojat eivät ole pysyneet ja pitäneet ! Varmaankin on entinen Pentikin pussilakana, ruohonvihreine laikkuineen. Lähetän teille mielellään kuvan nähtäväksi. Olen jo monesti samasta syystä aikonut antaa palautetta, mutta nyt kiehahti !!

    • Maiju

      Kiitos palautteesta, pahoittelemme tuotteen aiheuttamaa pettymystä. Mikäli et vielä ollut yhteydessä reklamaatiosta asiakaspalveluumme, niin laitathan reklamaation sähköpostitse osoitteeseen sinituote@sinituote.fi.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet