Pehmuste 40 cm – Monitoimimoppiin

Arvio 2.50 5:stä perustuen 2 asiakkaan arvotukseen.
(2 tuotearviota)

5,30 

Monitoimimopin tarroihin kiinnitettävää pehmustetta käytetään ohuiden siivousliinojen kanssa.

Tuotenumero: 34621

EAN: 6423800346217

Käyttöohje

Kiinnitä pehmuste Monitoimimopin pohjassa oleviin tarroihin. Aseta valitsemasi liina pehmusteen päälle ja kiinnitä se Monitoimimopin päällä oleviin liinanpitimiin.

Hoito-ohje

Huuhtele tarvittaessa ja kuivata ilmavasti.

Kierrätysohje

Pehmuste – energiajäte Pakkauspahvi – keräyspahvi Pakkausmuovi – energiajäte

Koko

Leveys 40 cm

Materiaali

Polyuretaani

Kierrätysohje

Pehmuste – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi
Pakkausmuovi – energiajäte

2 arviota tuotteelle Pehmuste 40 cm – Monitoimimoppiin

 1. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Leena

  Onko tuon pehmusteen myynti erikseen lopetettu, kun en löydä mistään. En tarvitse levyosaa.Ilmeisesti löytyy vain nettikaupasta.

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Leena! Pehmustetta on saatavilla erikseen. Voit löytää pehmusteen verkkokauppamme lisäksi mm. Puuilosta, K-Citymarketeista sekä K-Raudoista.

 2. Arvostelu tuotteesta: 1 / 5

  kaarina hiltunen

  Mopin pehmusteessa kun on ne nypykät ja kun laitan öljyliinan siihen päälle,niin laminaattilattiaan jää sellaisia jälkiä niinkuin olisi kävelty nappulakengillä.sen jälkeen on pyyhittävä kostealla,eli turhaa työtä.Jos se pehmuste olisi sileä,niin pääsisi yhdellä työvaiheella.

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Kaarina,

   Pehmusteet ovat tarkoituksella suunniteltu aaltoimaiseksi, jotta se sitoo pölyn tehokkaammin alleen eikä vain kuljeta pölyä eteenpäin.

   Tomuliinat ovat tarkoitettuja puu- ja parkettilattioille mitkä imevät öljyn itseensä. Emme suosittele käytettävän tomuliinoja laminaattilattioille sillä laminaatissa on muovitettu pinnoite, eikä öljy täten pääse imeytymään/haihtumaan lattian pinnalta. Tomuliinoista ei myöskään ole mitään hoitavaa hyötyä laminaattilattioille, vaan voi jopa tehdä lattian pinnasta samean. Kun öljy jää laminaattilattian pinnalle voi se tehdä lattiasta hyvin liukkaan ja öljy saattaa kulkeutua sukkien mukana esimerkiksi matoille ja jättää öljytahroja. Uskon, että imeytymätön öljy on ollut syynä lattioillenne jääneissä jäljissä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet