Monitoimimopin runko

(4 tuotearviota)

14,50 

Poista

Monitoimimopin runko saatavana nyt verkkokauppamyynnissä!

SINI-monitoimimopilla siivoat kaikki erilaiset lattiapinnat. Valitse runkoon haluamasi varusteet, tutustu monipuoliseen SINI-monitoimimopin tarvikevalikoimaan.

Runko voidaan kiinnittää kaikkiin SINI-varsiin.

Painonapit erilaisille liinoille. Runkoon valetut kestävät tarrat. Pehmustetut reunat estävät kolhuja.

Monitoimimoppi on Suomessa valmistettu Avainlipputuote. Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Tuotenumero(t): 3463LIVA, 3463VASN

EAN: 6423800034633

Käyttöohje

Liitä Monitoimimoppi varteen. Valitse moppiin liitettävä pesuosa siivottavan pinnan mukaan.

Hoito-ohje

Huuhtele Monitoimimopin runko-osa tarpeen mukaan puhtaalla vedellä ja anna kuivua ilmavasti. Säilytä moppi niin ettei tarroihin pääse säilytyksessä kertymään pölyä ja roskia.

Koko

Pituus: 39,5 cm
Leveys: 9,5 cm

Materiaali

Monitoimimoppi – Polypropeeni/tpe/pom

Kierrätysohje

Monitoimimoppi – energiajäte

4 arviota tuotteelle

Monitoimimopin runko

 1. Merja Nieminen

  Meillä lähti myös yksi tarranauha karkuteille. Eurokankaasta saa uutta tarranauhaa liimapinnalla metritavarana.
  Puhdistimme muovipohjan ja liimasimme uuden nauhan vanhan tilalle.

  • Maiju

   Hei,
   Harmillista kuulla, että tuote ei toiminut oikein. Kuulostaisi siltä, että tuotteessa on harmillisesti tapahtunut valmistusvirhe. Kaikilla tuotteillamme on materiaali- ja valmistusvirhetakuu ja valvomme tarkasti niiden laatua. Myös tuotannossamme on tärkeää saada tietää, jos tuotteissa ilmenee valmistusvirheitä.

   Me siis myös toki korvaamme vialliset tuotteet asiakkaalle. Reklamaatioasioissa olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme kuvan ja yhteystietojen kera sinituote@sinituote.fi niin postitamme varaosia/viallisen tuotteen.

 2. Sanna

  Uuden monitoimimopin kiinnitykset ovat heikkolaatuisia, eivät pidä ja rikkoutuvat. Vuoden sisällä kolmas moppi ja sekin jo toimimaton. Meillä on myös uudet liinat, joten syy ei ole liinoissa. Pitää alkuun hyvin, mutta muutaman kuukauden jälkeen roskiskamaa. Nyt valitettavasti joudutaan siirtyä korvaavaan tuotteeseen, vaikka Siniä mielellään kannattaisimme.

  • Maiju

   Kiitos palautteesta, pahoittelemme tuotteen aiheuttamaa pettymystä. Moppiosassa kannattaa pitää myös silloin kun ei ole käytössä pehmustetta/jotakin liinaa ettei pieniin vkäsiin tartu roskia ja karvaa. Tällöin mopin “tarraosa” kestää ja pitää liinoja paremmin. Mutta mikäli et vielä ollut yhteydessä reklamaatiosta asiakaspalveluumme, niin laitathan reklamaation sähköpostitse osoitteeseen sinituote@sinituote.fi.

 3. Tiina

  Ollaan oltu toistakymmentä vuotta tyytyväisiä niihin mustiin tarroihin, mutta nämä kovamuoviväkäsethän hajoaa jo vuodessa!
  Olen ihan järkyttynyt, sillä ekologisuus ei ainakaan parane siitä, että nyt pitää uusi runko ostaa joka vuosi, eikä 8v välein!
  Laittakaapa joku mahdollisuus lisätä/tilata näihin tarrat niin saan sillä jatkettua muuten hyvännäköisen rungon elämää useamman vuoden. Kerran viikossa siivous niin pitäisi kyllä kestää paaaljon pidempään.

  • Maiju

   Hei ja onpa ikävä kuulla että tuote ei ole kestänyt toivotunlaisesti. Tuotteillamme on viiden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Mikäli tuote ei toimi oikein niin olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme tuotteen vaihtamiseksi uuteen: sinituote@sinituote.fi tai p. +358 19 7600 200. Tuotannossamme on myös tärkeää saada tietoa, jos tuotteissa ilmenee valmistusvirheitä. Pahoittelut vielä tästä aiheutuneesta harmista.

 4. Tessa Tamminen

  Olin paljon tyytyväisempi monitoimimopin vanhaan malliin, jossa oli kunnon tarrat. Niihin mikrokuitumoppi todella tarttui ja se pysyi kiinni hankalissa ja ahtaissakin paikoissa – ei tarvinnut kaivaa mopin perään jättämää moppiliinaa sängyn jalan takaa viimeisestä nurkasta, kuten nykyään. Eli uudessa mopissa tarttumapintaa on liian vähän, mikrokuitumoppi tarttuu aivan liian heppoisesti moppiin. Toivon pikaista tuotekehittelyä asian korjaamiseksi = parempi tarttumapinta pohjaan. Haluaisin jatkossakin käyttää Sinin lattiatuotteita.

  • Maiju

   Harmillista, että uuden moppimallin kanssa on ollut ongelmia. Olemme huomanneet, että vanhemmat pesuosat, joita on käytetty mustilla tarroilla varustetussa monitoimimopissa, eivät pysy hyvin kiinni uusissa koukkutarroissa. Se johtuu siitä, että mustat tarrat ovat ärhäkämmät ja ovat kuluttaneet mopin taustakankaan jo tarrojen kohdalta. Uudet koukkutarrat ovat pesuosille hellävaraisempia, joten niitä ei enää tarvitse uusia niin usein pelkästään taustakankaan kulumisen vuoksi. Mikäli haluat reklamoida tuotteesta, olisitko ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme sinituote@sinituote.fi

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ostetuimmat tuotteet