(1 tuotearvio)

9,90 

Poista

Laudepesuri on saunan lauteiden ja kylpyhuoneen pintojen pesemiseen suunniteltu pesin, jonka kahvasta saa pitävän otteen. Laudepesurin vaihdettavissa oleva hankaussieni poistaa pinttyneenkin lian, eikä naarmuta puu- tai kaakelipintoja. Laudepesurilla saa pestyä myös laudelautojen välit. Laudepesuriin on saatavana hankaussieniä kolmen kappaleen pakkauksissa.

SINI-laudepesuri on kotimainen Avainlipputuote. Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Tuotenumero(t): 3025GR, 3025SI

EAN: 6423800030253

Käyttöohje

Kastele laudepesuri pesuainevedessä. Pese saunatilat ylhäältä alaspäin. Laudepesurilla saat pestyä myös laudelautojen välit. Nosta saunassa irrotettavat lauteet pois paikaltaan, saat helpommin pestyä lauteiden alapinnat.

Hoito-ohje

Huuhtele käytön jälkeen puhtaalla vedellä ja kuivata ilmavasti. Vaihda hankaussieni riittävän usein, jotta hygieniataso pysyy hyvänä.

Koko

Leveys: 13,5 cm
Pituus: 26 cm

Materiaali

Laudepesuri – polypropeeni
Hankaussieni – polyamidi/polyesteri

Kierrätysohje

Laudepesuri – energiajäte
Hankaussieni – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

1 arvio tuotteelle

Laudepesuri 27 cm

 1. Tanja

  Hankaussieni ei pysy mitenkään pidikkeessä. Pidike ja sieni on aika uusia.
  Mikä neuvoksi?

  • Hanna/Sinituote

   Hei,
   harmillista kuulla, että uuden hankaussienen vaihtaminen on ollut hankalaa. Tältä sivulta vaihdettava hankauslevy SINI-laudepesuriin löytyy tarkat vaihto-ohjeet kuvineen.

   Kannattaa tarkistaa, että pesuri on keskellä hankaussientä. Lopuksi vielä varmista, että kannen päällä oleva lukitusnappi lukittuu kunnolla ja tämän jälkeen työnnä sivuilla olevat lukitusnapit kiinni.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet