Nämä välineet tarvitset ikkunanpesuun

Oikeilla välineillä ikkunanpesu helpottuu ja säästät aikaa.

Ennen ikkunanpesuun ryhtymistä kannattaa kurkata siivouskaappiin ja varmistaa, että ikkunanpesuvälineet ovat ehjiä ja puhtaita. Oikeilla välineillä ikkunanpesu helpottuu ja säästät aikaa! Paras vinkki ikkunanpesussa on oikeat ja puhtaat välineet.

Ikkunanpesu onnistuu näillä välineillä

Ikkunoiden pesuun ei tarvita suurta määrää erilaisia välineitä. Muutamalla toimivalla ja käytännöllisellä välineeellä saat lopputuloksesta taatusti säihkyvän! Ikkunanpesuun tarvitset:

Sinisangossa on ikkunanpesua helpottava teline ikkunanpesuvälineille. Märän pesimen voi laskea telineeseen kuivaamisen ajaksi, jolloin se ei kastele pöytää tai lattiaa. Sinisangossa välineet siirtyvät helposti ikkunalta toiselle.

Ikkunoiden peseminen onnistuu ikkunanpesuaineen lisäksi yleispuhdistusaineella tai astianpesuaineella. Konetiskiaineen käyttö ei ole suositeltavaa. Ruokalusikallinen etikkaa antaa ikkunoille lisää kirkkautta. Ikkunat voi pestä myös pelkällä vedellä.

Älä unohda sälekaihtimia

Sälekaihtimien puhdistus on helpointa tehdä ikkunanpesun yhteydessä samalla, kun sälekaihtimet nostetaan sivuun muutenkin. Helpoiten sälekaihtimien puhdistaminen onnistuu sälekaihdinpuhdistimen avulla.

Sälekaihdinpuhdistin on helppokäyttöinen ja ergonominen väline sekä alumiinisten että puisten sälekaihtimien puhdistukseen. Pehmeän harjasmateriaalin kärki on rikottu, jolloin se mukailee kaihtimien muotoa erityisen tarkasti ja harjakset hakeutuvat kuin itsestään sälekaihtimien väliin. Lisäksi harja irrottaa pieniä likatahroja sälekaihtimista ja sitä voi käyttää myös ikkunanpielien puhdistukseen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *