Suurien ikkunoiden ja parvekelasien peseminen

Varteen liitettävällä ikkunanpesin-kuivaimella ulottuu korkealle ilman kiipeilyä.

Suuret ja korkealla olevat ikkunat sekä parvekelasit asettavat ikkunanpesuun hieman lisää haastetta. Mahdoton tehtävä se ei kuitenkaan ole. Näillä vinkeillä ja välineillä onnistut helposti.

Uusi ikkunanpesin-kuivain helpottaa korkeiden ikkunoiden pesua. Ikkunanpesin-kuivaimen saa liitettyä kaikkiin SINI-varsiin, jolloin korkealla olevien ja isojen ikkunoiden peseminen onnistuu helposti. Varren kanssa käytettäessä vältyt välineen vaihtamiselta varren päähän – käännät vain välinettä ja jatkat pesusta kuivaukseen. Lisäksi tarvitset vain Sinisangon pesuainevedelle. Jakkarat, tuolit ja epämääräiset harjanvarret kannattaa unohtaa.

Pesimen taipuvan nivelen ansiosta pesin mukailee ikkunan pintaa ja pesimen käyttäminen on ergonomista ja kevyttä. Pesimen voi kastella Sinisangossa ja puristella mikrokuitupesimestä ylimääräisen veden pois.

Parvekkeen ja terassin lasien peseminen

Parvekkeen ja terassin lasit likaantuvat usein helpommin, sillä lasit eivät ole räystäiden suojassa kuten ikkunat. Likaiset lasit eivät tee ulkotilasta viihtyisää, kun aurinko paljastaa kaiken lian. Pestävää pintaa on usein paljon ja välineet likaantuvat herkemmin. Likaisella pesimellä ei saa puhdasta jälkeä, joten pesuvesi tulisi vaihtaa riittävän usein – aina kun se alkaa näyttää likaiselta. Ikkunanpesin-kuivaimeen saa myös vaihdettavan päällisen, joten likaantuneen mikrokuitupäällisen voi välillä vaihtaa.

Lemmikin kuononjäljet ja lasten sormenjäljet ikkunoissa

Aina ei tarvitse pestä koko ikkunaa – etenkin jos ikkunat ovat suuria. Jos lasissa on tahroja katselukorkeudella, puhdista ne pyyhkimällä nurkasta kostutetulla mikrokuituliinalla. Likaisin lasi on yleensä ulkolasi, mutta etenkin lapsi- ja lemmikkiperheissä likaisin voi olla ikkunan sisäpinta, joka täytyy sormen- ja kuononjäljistä. Jo nämä jäljet pesemällä ikkunoista tulee kirkkaammat eikä aina tarvitse pestä koko ikkunaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *