Mikrokuitumoppi, SINI Monitoimimoppiin

Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvotukseen.
(1 tuotearvio)

11,90 

Poista

Mikrokuitumoppi on tehokas väline kaikkien lattiapintojen ja seinien puhdistukseen. Käytettävissä kuiva-, nihkeä- ja märkäpyyhintään.

Nihkeänä ja märkänä erinomainen lian- ja rasvanpoistaja, joka puhdistaa jopa ilman pesuaineita. Sopii lattian tahroille, jotka eivät irtoa kuivapyyhinnällä esimerkiksi pölyliinalla tai laminaattipyyhkimellä.

Kuivana mikrokuitu latautuu sähköisesti ja sitoo pölyn.

Mikrokuitumoppi-kangas kiinnittyy Monitoimimoppi-runkoon. Kiinnittäminen on helppoa – Monitoimimoppi painetaan Mikrokuitumopin päälle, ja osat kiinnityvät toisiinsa moppirungon väkäsillä. Moppikankaan irrottaminen tapahtuu repäisemällä.

Mikrokuitumoppia on saatavilla sinisenä ja valkoisena. Konepestävä 60 asteessa.

Tuotenumero(t): 3461

EAN: 6423800034619

Käyttöohje

Kuivapyyhintä

Kiinnitä mikrokuitumoppi SINI Monitoimimopin pohjassa oleviin tarrakoukkuihin. Pyyhi lattiat kahdeksikon muotoisin liikkein, jolloin kuiva moppi kerää pölyn ja pienet roskat.

Nihkeäpyyhintä

Kostuta mikrokuitumoppi esimerkiksi suihkepullolla tai kastele se, ja purista se nihkeän kuivaksi. Kiinnitä mikrokuitumoppi SINI Monitoimimopin pohjassa oleviin tarrakoukkuihin. Pyyhi lattiat edestakaisin liikkein.

Märkäpyyhintä

Kastele mikrokuitumoppi ja väännä ylimääräinen vesi pois. Kiinnitä mikrokuitumoppi SINI Monitoimimopin pohjassa oleviin tarroihin. Pyyhi lattiat edestakaisin liikkein. Märän mopin kanssa työskentely saattaa olla hieman raskaampaa kuin nihkeän tai kuivan mopin kanssa työskentely, mutta se on erittäin tehokasta.

Hoito-ohje

Käytön jälkeen irrota moppi Monitoimimopin runko-osasta, huuhtele ja kuivata ilmavasti. Konepesu pesupussissa 60 asteessa. Kestää kymmeniä pesukertoja. Ei huuhtelu- tai valkaisuaineita.

Koko

Pituus: 44 cm
Leveys: 13,5 cm

Materiaali

Polyesteri/Polyamidi

Kierrätysohje

Mikrokuitumoppi – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

1 arvio tuotteelle Mikrokuitumoppi, SINI Monitoimimoppiin

  1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Tuula Sivula

    Tulee tosi puhdasta jälkeä, eikä ole niin nuukaa imurointikaan ei muuta kun pyyhit monitoimimopilla ja otat roskat pois lattialastalla. Ja se on siinä. Tuula

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet