Mikrosetti lattianpesuun – SINI Monitoimimoppi, 3 osaa

Arvio 4.33 5:stä perustuen 6 asiakkaan arvotukseen.
(6 tuotearviota)

34,90 

Poista

Sisältää:

SINI Mikrosetti on tehopakkaus lattioiden pesuun ja pyyhintään. Sopii kodin kaikkien lattiapintojen kuiva-, kostea- tai märkäpyyhintään. Mikrosetti sisältää Monitoimimopin, Mikrokuitumopin sekä 140 cm pitkän sinkityn teräsvarren, joka sopii kaikkiin SINI-järjestelmän tuotteisiin. Monitoimimopin runko-osaan voidaan yhdistää laaja valikoima erilaisia vaihto-osia.

Mikrosetti on Suomessa valmistettu avainlipputuote.

Tuotenumero(t): 34682VASN, 34682VAMV

EAN: 6423800346828

Käyttöohje

Teräsvarsi: Liitä varren osat toisiinsa työntämällä tulppaamattomat päät sisäkkäin. Varmista kiinnitys napauttamalla vartta kovaa pintaa vasten.  Yhdistämisen jälkeen osia ei saa enää irrottaa toisistaan.

Kiinnitä pesuosa mopin runko-osan pohjassa oleviin koukkutarroihin. Tarroihin kiinnitettävät pesuosat: Levymoppi, Mikrokuitumoppi, Laattamoppi, Laminaattipyyhin, Mikrokuitu laminaattimoppi, Mikrokuitu lattialiina.

Ohuita kertakäyttöisiä liinoja käytettäessä tarvitaan pehmustetta. Kiinnitä pehmuste mopin runko-osan pohjassa oleviin koukkutarroihin. Kierrä liina pehmusteen ja runko-osan ympärille. Paina liinan reuna mopin runko-osan päällä oleviin painonappeihin. Pehmusteen kanssa käytettäviä liinoja: Tomuliina, Staattinen liina, Pölyliina laminaatille.

Hoito-ohje

Huuhtele mopin muovinen runko-osa ja teräsvarsi tarpeen mukaan puhtaalla vedellä ja jätä kuivumaan ilmavasti. Mikrokuitumopin voi pestä pesukoneessa pesupussissa 60 asteessa.

Koko

Monitoimimoppi – 40 cm
Mikrokuitumoppi – 40 cm
Teräsvarsi – 140 cm

Materiaali

Monitoimimoppi – Polypropeeni/tpe/pom
Mikrokuitumoppi – polyesteri / polyamidi
Teräsvarsi – sinkitty teräs

Kierrätysohje

Monitoimimoppi – energiajäte
Teräsvarsi – keräysmetalli
Mikrokuitumoppi – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

6 arviota tuotteelle

Mikrosetti lattianpesuun – SINI Monitoimimoppi, 3 osaa

 1. Arvostelu tuotteesta: 3 / 5

  Christa

  Tuli ostettua pikamoppi varrella, turhaan. Onko siis niin, ettei tuota moppirunkoa voi ostaa erikseen, vaan sen mukana tulee aina kaikki turhat härpäkkeet, kuten mm tomuliinat parketti- ja puulattioille? Varsiakaan ei tarvita useampia.

  • Hanna/Sinituote

   Hei,
   SINI-varteen voi hankkia uuden Monitoimimopin ilman vartta. Monitoimimoppi-setissä on aina mukana pehmuste ja nihkeä tomuliina, joka on tarkoitettu erityisesti parketti- ja puulattioille. Tämän lisäksi runkoon on saatavana pehmusteen kanssa käytettäviä staattisia liinoja ja ilman pehmustetta käytettäviä, erilaisille lattiamateriaaleille tarkoitettuja pesinosia. Moppirungon on tarkoitus kestää vuosia, jolloin riittää, että kuluneen pesinosan vaihtaa silloin tällöin uuteen. Täältä löytyy kaikki Monitoimimopin vaihto-osat ja varusteet.

   Kiitos kuitenkin palautteesta ja hyvästä ideastasi. Välitän tuotekehitykselle toiveen pelkän moppirungon saatavuudesta.

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Matias Järvilehto

  Mikrokuituliina kerää tehokkaasti pölyn, konepestävyydestä plussaa. Varren pituus ei ole säädettävissä, mikä on hyvä: tämä antaa tuotteelle jämäkän otteen. Moppi kääntyy sievästi kovallakin väännöllä, eikä tarvitse pelätä varren irtiruuvautumista. Pöydänjalkakouru on nerokas idea. Varren kiinnitys moppirunkoon on sopivan jämäkkä, mutta irtoaa helposti tarvittaessa.

 3. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Leena Nortje

  Hei
  Mitkä ovat pakkauksen mitat,? Pitäisi saada tuttavan mukana tänne kaukomaille.

  Leena

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Leena, Pakkauksen korkeus on 86 cm, syvyys 5,5 cm ja leveys 21 cm. Mikäli tuotteet kuitenkin irroittaa pakkauksesta, mahtuu ne pienempään tilaan.

 4. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Jenni Vainio

  Saako tätä mustana missään?
  Käytän kotona ja työssäni Sinin tuotteita, nyt kotiin tahtoisin uuden mustan levykehyksen mustana.

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Jenni, valitettavasti musta väri ei kuulu monitoimimopin perusvalikoimaan. Mustaa väriä on kuitenkin usein saatavilla erilaisissa kampanjoissa. Kannattaa seurata alkuvuotta 2019 kampanjoiden osalta. 🙂

 5. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Sirkku

  Miksi mikrokuitumoppia ja moppirunkoa ei myydä erillisenä, niin että itse saisi valita haluamansa varren? En halua teräsvartta. Enkä myöskään halua pehmusteita ja ohuita siivousliinoja. Eikö kaikkia osia voisi myydä erillisinä, että itse voisi koota sopivan kokonaisuuden.

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Sirkku! Valitettavasti tällä hetkellä saatavilla ei ole erikseen kaikkia tuotteita, jotta voisi koota sopivan kokonaisuuden. Välitän kuitenkin toiveenne eteenpäin.

 6. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  jukka nuutinen

  Erinomaista Suomalaista laatua,..itellä on eriomainen SINIPIIKA,,..kestävä

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lattian pesu

Näin monipuolinen on SINI-monitoimimoppi

Legot ja lettu lattialla. Katso, miten tästäkin selvitään!

Lue

Tubetähti Ilona siivoaa SINI-pikamopilla

Kevyt ja näppärä pikamoppi sopii pieneen kotiin.

Lue

SINI-pikamoppi helpottaa siivousta

Kurota korkealle, kurkkaa kaapin alle, siivoa lattiat ja pyyhi pinnat!

Lue

Ostetuimmat tuotteet