Tiskialtaan sihti, pieni 5 kpl

(1 tuotearvio)

5,90 

Poista

Tiskialtaan sihti auttaa pitämään pesualtaan venttiilin puhtaana ja viemärin vetävänä! Pieni tiskialtaan sihti sopii noin 5 cm pohjaventtiilillä varustettuihin keittiön pesualtaisiin. Sihti kerää roskat ja ruoantähteet. Se on hygieeninen, helppo käyttää ja vaihtaa. Pesualtaan pohjaventtiiliin kertyy helposti jätettä, jonka puhdistaminen on epämiellyttävää. Tiskialtaan sihti on kätevä apuväline, joka auttaa pitämään venttiilin puhtaana ja viemärin vetävänä. Sihdin puhdistus onnistuu hygieenisesti likaan koskematta. Sihti on niin ohut, että pesuvesi huuhtoutuu sen sisään esteittä. Leveä reunus kerää jätettä ja estää sen putoamisen viemärinaukkoon. Sihti kiinnittyy itsestään märkää pesuallasta vasten ja pysyy lujasti kiinni. Sihdin vaihtaminen on helppoa sen reunassa olevan sormikolon ansiosta. Pakkauksessa on viisi sihtiä.

Saatavilla myös suurempi 9 cm sihti.

Tuotenumero(t): 25149

EAN: 6423800251498

Käyttöohje

Aseta tiskialtaan sihti keittiön pesualtaan pohjaventtiilin päälle. Vaihda sihti käytöstä riippuen 1-2 viikon välein. Sihti on valmistettu kierrätettävästä muovista. Sihti on helppo vaihtaa jätteisiin koskematta. Sihdissä on sormikohta, josta saa hyvän otteen.

Koko

5 kpl/pkt

Materiaali

Kierrätysmuovi

Kierrätysohje

Sihti – sekajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi
Pakkausmuovi – energiajäte

1 arvio tuotteelle

Tiskialtaan sihti, pieni 5 kpl

  1. Pauli (varmistettu kirjoittaja)

    Näihin voisi tehdä merkinnän puolitoista senttiä reunasta. Nykyisellä ovat liian suuria, jos aukko on aivan altaan reunassa kuten esim. Franken tiskipöydässä. Leikkelemällä silmämääräisesti tulee epämääräisen näköisiä. Leikkaaminen on helpointa pienillä saksilla.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Keittiö

play nappi

SINI-vaihtopäätiskiharja pullonavaajana

SINI-vaihtopäätiskiharja toimii mainiosti myös pullonavaajana.

Lue SINI-vaihtopäätiskiharja pullonavaajana

Ostetuimmat tuotteet